What’s on this weekend – 10 t/m 12 maart

Posted By Judith Sterkenburg / 9 maart 2017 / 1 Reactie

Het magische getal dit weekend is 3! De komende 3 dagen kun je je op 3 verschillende manieren héél goed vermaken. Met elk 3 must-see’s, -go’s and do’s! Do we need to say more? Fijn weekend!

shop-till-you-drop-pop-up

1/3 ⇒ Sh(p)op-up till you drop

Het voelt buiten misschien nog niet zo, maar écht: de lente komt eraan. En ach, wat voor een reden je ook nodig hebt, dit weekend is het gewoon tijd voor een totale make-over van je kast, jezelf, je interieur… You name it! Je hebt geluk, want onze favo shop-hotspots voor hem én haar organiseren een outlet pop-up-style.

Bij 24/7 en Premium Supply Store scoor je nog tot en met 16 maart de hipste sneakers en lekkerste streetwear. De dames van Make My Day & Porch People gaan los met een outlet en kilosale. Vinyl, de leukste accessoires voor een lente-proof interieur én unieke (vintage) items voor mannen en vrouwen. Je vindt het er allemaal! Last but zéker not least tippen we je ook de nieuwste conceptstore in town: C-More Concept Store op het Honigcomplex. Hier vind je design – in de breedste zin van het woord – van Nijmeegse makers.

What’s on? Pop-up outlet store
When? Zaterdag 11 maart t/m 16 maart
Where? 24/7 en Premium Supply Store

What’s on? Make My Day Outlet & Porch People Kilosale
When? Zaterdag 11 en zondag 12 maart
Where? Make My Day
Info? Check het Facebookevent

What’s on? Design opsnuiven @ C-More Concept Store
When? Vrijdag, zaterdag én zondag geopend
Where? Honigcomplex

lets-get-this-party-started-drinks

2/3 ⇒ Let’s get this party started

Vrijdag- en zaterdagavond is het partynight in de stad. Het ‘Zusje van Debbie’ wordt vier jaar en dát moet natuurlijk gevierd worden. Heb je nog geen ticket, zet dan je ‘hopes’ op Ticketswap. Of ga voor safe en scoor er een voor een van de feestjes in Merleyn. Kun je hier je draai of beste dancemove niet vinden? In ‘De Onderbroek’ hoor je ‘dope’ hip-hop, freestyle liedjes én gedichten tijdens de open-mic avond.

What’s on? Het Zusje van Debbie’s Big Birthday Bash
When? Vrijdag 10 maart vanaf 23.00 uur
Where? Honigcomplex

What’s on? Verschillende parties in Merleyn
When? Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart
Where? Merleyn

What’s on? Open mic avond: The Lyricist Lounge
When? Zaterdag 11 maart vanaf 23.00 uur
Where? De Onderbroek

Get-active

3/3 ⇒ Healthy Sunday

Zondag draait het allemaal om ‘Get fit, healthy & active’. Wil jij volgende week goed voorbereid én mindful beginnen aan de Stevensloop? Start dit weekend dan met de 5 weekse cursus ‘Mindful Run’. Je leert mindful hardlopen op jouw niveau. Zodat je ná de Stevensloop nog energie over hebt voor al die andere sportieve Nijmeegse events. Ben je meer een yogi? Lucky you! Yoga Kula heeft zondag een extra lange les op het programma. Je kids zijn in de tussentijd in goede yoga-handen bij ColourfulMi. Iedere zondagochtend organiseren zij kinderyoga op het Honigcomplex. Kun je met z’n allen helemaal ‘zen’ aan een nieuwe week beginnen.

What’s on? Start – 5 weekse cursus Mindful Run Nijmegen
When? Zondag 12 maart van 10.00 – 11.30 uur
Where? Start in Kronenburgerpark

What’s on? Zondag bij Yoga Kula
When? Zondag 12 maart vanaf 11.00 uur
Where? Yoga Kula in de Bottelstraat

What’s on? Colourfulmi kinderyoga op het Honigcomplex
When? Zondag 12 maart van 11.00 – 12.00 uur
Where?  Riverland Healthcentre op het Honigcomplex


Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: Judith Sterkenburg, FollowFox, Etsy, Kar TR Shutterstock

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

1 reactie

Comments are not allowed