PopOp al ondekt?

Posted By Admin@LinkU / 9 juli 2015 / 0 Reacties

Soms moet je de stad uitlopen om de echte pareltjes te ontdekken. Zin in een expositie op een unieke locatie of zoek je eyecatchers voor jezelf of als cadeau? Ga dan eens in de oude Leen Bakker winkel kijken aan de Weurtseweg. Hier vind je verschillende tussentijdse (kunst)initiatieven.

Meubelmaker

Joos van de Zanden is al 24 jaar treinmachiniste, sinds twee jaar beeldend kunstenaar en nu ook PopOp curator van de PopOp tentoonstellingen. Zij zorgt ervoor dat elke maand een andere kunstenaar de grote, witte tentoonstellingsruimte op een inspirerende manier vult. Achter de expositieruimte is de atelier van Tirza Mual. Zij laat zich door persoonlijke en maatschappelijke onderwerpen inspireren waardoor bijzondere objecten uiteindelijk het daglicht zien.

Illustrator

Illustrator Maartje Gerritsen runt de Smuk conceptstore. Een atelier-winkel vol inspiratie, bijzondere lampen en mooie handgemaakte spullen. Van oude theedoeken maakt Maartje bijvoorbeeld ludieke lampen.

Meubelmaker

Meubelmaker en vormgever Loek Peters heeft zijn werkplek in de kelder van Leen Bakker. Hier creert hij uit restmaterialen kleine meubels en woonaccessoires. Boven, in de Smuk conceptstore, kun je zijn mooie creaties bewonderen, maar ook bijvoorbeeld in de Lange Hezelstraat bij de winkel ‘Ieder z’n Vak’.

Popop
Weurtseweg 10
Popop.nl

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed