Made by Marn

Posted By Admin@LinkU / 21 juli 2015 / 0 Reacties

Take-away? We love! Zeker na een harde dag werken of studeren. Menig foxie heeft het nummer van Marn van ‘Made by Marn’ dan ook in haar 06 staan. Marn kookt elke week in de keuken van de winkel van J.P. Vincken & Zn twee verschillende gerechten (1 vega of vis, en 1 vlees) uit bijna alle streken van de wereld. Zo eet je bijvoorbeeld zijn interpretatie van een klassieke Italiaanse lasagne, een Oosterse Thom Kha Kai of Vlaams stoofvlees. Én niet te vergeten verschillende ‘mouthwatering’ toetjes.

Marn maakt alles dagvers, waarbij de focus ligt op veel verse groenten. Ook alle sauzen, marinades en kruidenmixen maakt hij zelf. Niet alles is bio-made by Marn, maar hij probeert altijd wel zo bewust mogelijk in te kopen. Denk hierbij aan scharrelkip, eieren van vrije-uitloop kippen, seizoensgroenten en boerenkazen.

Bestelgemak? Je kunt je maaltijd (online) bestellen tot 12.00 uur ‘s middags en tot 19:00 uur kun je je (gekoelde) maaltijd ophalen in de winkel van JP Vincken & Zn. Daarna is het alleen nog een kwestie van opwarmen. IDEAAL!

 

Made-by-Marn-Nijmegen

Made-by-Marn

 

Made by Marn 
Daalseweg 31
+31 (0)6 18562347
madebymarn.com
di, wo, do, vr 16.00-19.00

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed