Puux

Posted By Nienke Meijs / 1 augustus 2015 / 0 Reacties

Bij Puux in de Nijmeegse Groenestraat hoef je niet te kiezen. Je kunt hier gewoon zeven dagen per week de hele dag terecht. Vanaf 10.00 uur zit je hier goed voor een goeie bak koffie met iets lekkers en in het weekend kun je bij Puux tussen een goede boodschappensessie door even tot rust komen en de krant lezen.

Puux is ook een aanrader om ongedwongen te vergaderen of te werken. Er is gratis wifi, er staan smaakvolle lunchgerechten op de kaart en je kunt moeiteloos overstappen van koffie naar de VriMiborrel. Hier lekker borrelen kan natuurlijk ook elke andere dag van de week.

Even ontsnappen aan de drukte van de buurt? Plof neer in de zonnige binnentuin en waan je even op een andere plek. Misschien met een heerlijk ambachtelijk ijsje?

 

Puux 1

Puux 2
Puux
Groenestraat 191
Tel +31 (0)24 750 2542
puux.nl

Dagelijks 10-17.30

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed