Bakkerscafé Brood op de Plank

Posted By Nienke Meijs / 2 augustus 2015 / 0 Reacties

Gek op brood? Dan is de leukste wijk van Nijmegen, Bottendaal, waar je moet zijn.
Hier zit bakkerscafé Brood op de Plank en gij bent bij deze gewaarschuwd. Eenmaal binnen komt de verleidelijke baklucht van al dat baklekkers je meteen tegemoet.

Deze biologische bakkerij met lunchroom is een fijne ontbijt- en lunchplek, een geweldige ontmoetingsplek voor buurtgenoten en uiteraard de plek om dagelijks vers bio-brood en andere heerlijke baksels voor thuis te halen. Brood speelt hier de hoofdrol, maar in de keuken maken ze ook in een handomdraai een (h)eerlijke soep, lekkere salades, een smoothie of een booster. O, ja een smakelijke high-tea is ook mogelijk, maar dan moet je wel even reserveren.

Brood op de Plank is een sociale onderneming en biedt kwetsbare mensen in de samenleving een bijzondere werkplek. Dankzij dit diverse team, is de vriendelijke service in dit bakkerscafé altijd onbeperkt.

 

Brood Op De Plank 1

Brood Op De Plank 2
Bakkerscafé Brood op de Plank
Castellastraat 29
Tel +31 (0)24 848 8560
bakkerscafe.nl

ma-za 8.30-17 | zo 9.30-16.30

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed