Café Demain

Posted By Nienke Meijs / 2 augustus 2015 / 0 Reacties

Een cocktailbar met internationale allure én een huiselijke uitstraling. In Nijmegen? Ja, echt! Dit pareltje is Nijmeegs best bewaarde geheim. Eigenaar Mike Rambags is een world class cocktail master en staat dus garant voor kwaliteit en vernieuwing. Laat je door deze man en zijn team in de watten leggen en verrassen met de lekkerste smaaksensaties op cocktailgebied.

Zijn cocktails niet jouw ding? Geen probleem. Naast cocktails, bevat de menukaart een breed assortiment aan bieren, wijnen en gedistilleerde dranken. Ook is er een hapjeskaart met verschillende lekkernijen uit alle windstreken. Dus snel… zak weg in de fauteuils bij een knisperend haardvuur of neem plaats aan de bar waar je de kunsten van de bartenders kunt afkijken. Welke plek je bij Demain ook uitkiest, geniet en laat je verwennen.

Ben je een echte cocktailfan geef dan je smaakvoorkeuren door aan één van de bartenders voor een tailor-made cocktail. Zelf aan de slag? Informeer dan naar de verschillende cocktail-workshops.

 

Demain 1

Demain 2
Café Demain
Lange Hezelstraat 58A
Tel +31 (0)24 324 3345
cafedemain.nl

di-zo vanaf 16

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed