De Firma

Posted By Nienke Meijs / 2 augustus 2015 / 0 Reacties

Allesbehalve cliché, dat is De Firma. Een plek aan de Waalkade voor iedereen die zich jong voelt en die ervan houdt om verrast te worden inclusief een geweldig terras.

Het interieur van De Firma kreeg nog niet zo lang geleden een stijlvolle make-over (denk veel wit, hout- en blauwtinten) en ook de menukaart heeft een upgrade gehad. Inspelend op de behoefte van de huidige klant heeft anno nu Dutch Cuisine de hoofdrol te pakken in de keuken. Wat betekent dit? Dat er veel met seizoensgroenten wordt gewerkt, het liefst uit de buurt, en waar mogelijk biologisch, Fairtrade of diervriendelijk.

Goed, simpel eten zonder poespas dat is bij De Firma dan ook het motto. Begin met een smaakvolle aperitivo-cocktail en smul daarna van kleine gerechtjes (ter grootte van een voorgerecht) die je lekker samen kunt delen. Bij mooi weer verhuis je naar het mooiste terras van Nijmegen. Hier krijg je de easy going treatment mét een prachtig uitzicht op de Waal. Heb je iets te vieren of wil je vergaderen op een toffe plek dan is dit ook your place to be.

* Let op: eigenaar Bas serveert de laatste hoofdgerechten ooit van de Firma want zijn broer neemt het horecastokje over en opent hier binnenkort de deuren van Ultimo.

 

De Firma
Lage Markt 47 
defirmanijmegen.nl

Dagelijks 17-00

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed