Fika

Posted By Nienke Meijs / 2 augustus 2015 / 0 Reacties

In de Van Broekhuysenstraat floreert Fika al een paar jaar met haar bekende smørrebrød en daar smullen wij graag van. In de zomer gaan aan de straatkant de openslaande deuren open en geniet je in het zonnetje van Fika. In de winter kun je binnen in diverse fotogenieke hoekjes cocoonen of ontmoet nieuwe vrienden aan de lange, houten aanschuiftafel.

Zoals de naam Fika al verklapt is de Noordelijke keuken een grote inspiratiebron bij Fika. Op de kaart staan dan ook smørrebrødjes. Dit zijn rijkelijke belegde meergranen boterhammen met een knapperige korst en een zachte binnenkant. Afhankelijk van je eetlust bestel je er een paar of heel veel. Lekker met koffie, thee of doe net als de Zweden en neem er een wijntje bij!

De Fika-familie is uitgebreid en een deur verder prijkt Fika Kantoor samen met Fika Kiøsk. Op deze locatie kun je nu flexen en to-go-en. Het eerste dat opvalt is de frisse en comfortabele omgeving van deze nieuwe spot. Heerlijke Scandinavische vibes! Je werkt er fijn met andere bezige bijtjes om je heen en de to-go-ers brengen met hun inloop wat leven in de brouwerij.

Fika
Van Broeckhuysenstraat 5 
fika-nijmegen.nl

ma-zo 10.00-20.00

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed