Fika

Posted By Nienke Meijs / 2 augustus 2015 / 0 Reacties

Een relatief nieuw eetpareltje in Nijmegen is Fika. Deze Scandinavische lunch- en borrelspot zit verstopt in een zijstraatje, is minimalistisch ingericht aangevuld met vintage en Scandinavisch design. In de zomer gaan aan de straatkant de openslaande deuren open en geniet je in het zonnetje van Fika. In de winter kun je binnen in diverse fotogenieke hoekjes cocoonen of ontmoet nieuwe vrienden aan de lange, houten aanschuiftafel.

Zoals de naam Fika al verklapt is de Noordelijke keuken een grote inspiratiebron bij Fika. Op de kaart staan dan ook smørrebrødjes. Dit zijn rijkelijke belegde meergranen boterhammen met een knapperige korst en een zachte binnenkant. Afhankelijk van je eetlust bestel je er een paar of heel veel. Lekker met koffie, thee of doe net als de Zweden en neem er een wijntje bij!

 

Fika 1

Fika 2
Fika
Van Broeckhuysenstraat 5
Tel +31(0)24 206 0159
fika-nijmegen.nl

Dagelijks 10-20

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed