Mi Barrio

Posted By Nienke Meijs / 2 augustus 2015 / 0 Reacties

Net buiten het stadscentrum en op loopafstand van het centraal station Nijmegen zijn de mooie get-to-gether plekken dun gezaaid. De eigenaars van Mi Barrio zagen dit gelukkig ook. Een groot hoekpand in de Indische wijk hebben zij recent omgetoverd tot een stoer restaurant met een lichte, smaakvolle inrichting.

Mi Bairrio is dankzij deze ruime inrichting en grote variatie aan zitplekken een erg toegankelijke plek. Je kunt hier intiem borrelen met je lief, op de bank goede koffie drinken met vriendinnen, maar ook lang tafelen met vrienden of het hele gezin.

De keuken is mediterraans en daardoor geschikt voor kleine en groter eters. Zo kun je kiezen uit vele kleine hapjes of voor een meer uitgebreid gerecht. O, ja in de zomer is er een ruim terras rondom Mi Bairro zodat je maximaal de heerlijke sfeer op kunt opsnuiven in deze Indische wijk!

 

Mi Barrio 1

Mi Barrio 2
Mi Barrio
Fransestraat 58
Tel +31(0)24 679 1559
mibarrio.nl

zomer ma-zo 11-00 | winter ma-zo 11-00

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed