Studio Zoef

Posted By Nienke Meijs / 2 augustus 2015 / 0 Reacties

Leuke hippe kleertjes voor kleine en grotere jongens en meisjes vind je bij Studio Zoef in Nijmegen-Oost. Heb je thuis een lege kast dan is dit de plek om nieuwe aanwinsten te scoren. Uitpuilende kasten met ongedragen of te klein geworden kleertjes? Misschien is het dan tijd voor een opruimsessie? De leftovers breng je voor een 2e ronde naar Studio Zoef.

Mooie kleding en schoenen die er nog goed uitzien van maat 50 t/m 164 kun je zonder afspraak inleveren bij eigenaresse Irena Nannes. Zij zoekt dan met liefde uit wat ze in de winkel kan verkopen. Is je kleding verkocht dan krijg je 30% van de verkoopprijs. Dit tegoed kun je opsparen en gebruiken voor de aanschaf van nieuwe kleding bij Studio Zoef. Heb jij bepaalde merken zoals bijvoorbeeld Ducky Beau, Fred & Ginger, Kiekeboe en Petit Louie dan scoor je bij Zoef extra punten.
Irena is constant bezig met het hergebruik van materialen en goederen en maakt zelf de mooiste creaties. Uiteraard exclusief bij Studio Zoef te koop.

Extra fijn: ook dameskleding kan anno nu voor een 2e ronde worden ingeleverd. Zoek contact met Irena voor details.

Zoef 1

Zoef 2
Studio Zoef
Prins Hendrikstraat 22
Tel +31 (0)24 679 2973
studiozoef.nl

wo-vr 9.30-16 | za 12-17

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed