Deliciousstay

Posted By Admin@LinkU / 7 augustus 2015 / 0 Reacties

Je eigen ‘pied-à-terre’ voor een weekend of langer in hartje Oost? Zoek niet verder want op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum van Nijmegen bevindt zich in de leukste wijk van Nijmegen Deliciousstay. Een ruim, hip en stijlvol appartement, geschikt voor 1 tot 4 personen. Het appartement heeft twee etages, een zeer ruime keuken en een grote eettafel met uitzicht op de tuin. Met mooi weer kun je de balkondeuren openzetten en op het balkon genieten van een drankje en het uitzicht op de tuin.

Eigenaars Saskia & Astrid doen er alles aan om gasten het zoveel mogelijk naar hun zin te maken. Op verzoek serveren zij een luxe ontbijt en kun je eventueel fietsen bij ze huren of een kinderbedje. Niet geheel onbelangrijk: parkeren kan gratis voor de deur en uiteraard is er (gratis) wifi.

 

Deliciousstay  1

Deliciousstay 2
Deliciousstay
Delistraat 71
Tel +31 (0)6 38 70 55 73 of +31 (0)6 83 65 03 25
deliciousstay.nl

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed