Sid & Liv

Posted By Nienke Meijs / 13 augustus 2015 / 0 Reacties

Helaas: Sid &Liv is sinds 1 nov 2017 gesloten: eigenaars Mirjam en Bob gaan een nieuw avontuur tegemoet. Op de plek van Sid & Liv komt wel een nieuwe hotspot: Brownies & Downies.

Zoek je een plek waar je binnen én buiten kunt bijkletsen, dan is Sid & Liv the place to be. Sid & Liv is een huiskamer met een prachtige stadstuin. Je komt binnen in de winkel vol kadootjes met een Scandinavisch tintje. Hier vind je leuke boeken, mooi behang, vaasjes, bestek, eyecatchers voor in je huis en originele ansichtkaarten. Een gevaarlijke entree voor shopaholics want hebben, hebben, hebben!

Loop je door naar de huiskamer dan kun je hier heerlijk ontbijten, lunchen, highteaën en dineren. Uiteraard is alles ambachtelijk en huisgemaakt. Heb je haast? Geen probleem, alles is ook to-go. Ontdek je iets in de huiskamer of binnentuin dat je graag zelf zou willen hebben? Gelukkig is bijna alles wat je ziet te koop. De tafels, kasten en tuintafels kunnen zelfs op maat worden gemaakt. Tip: Is het lekker weer dan kun je hier ook een goedgevulde picknickmand bestellen.

Sid & Liv
Van Welderenstraat 95
Tel +31(0)24 751 0402
sidenliv.nl

zo-wo 10-17 | do-za 10-22

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed