De Regenboog

Posted By Nienke Meijs / 22 september 2015 / 0 Reacties

De Regenboog is een speelgoedwallhalla voor de kleintjes en de groten. Hier scoor je de leukste cadeautjes voor kids, aanstaande moeders, voor de-kids-van of misschien wel gewoon voor jezelf!

In deze fantastische winkel in de Nijmeegse ringstraat ‘Van Welderenstraat’ vind je mooi houten speelgoed, (prenten)boeken, lieve poppen, stoere ridders, zachte knuffels, levensechte handpoppen, puzzels en spelletjes, experimenteer- en ontdekdozen, creatief knutselplezier en nog veel meer. Dwaal gerust een tijdje door de winkel, want je ontdekt alleen maar meer leuks.

En fijn. Bij De Regenboog nemen ze graag goed de tijd om je te informeren over de aankoop van bijvoorbeeld een Lundy poppenhuis, de Haba poppen of De Noest lampjes. Ook organiseren ze regelmatig een Kapla dag. Dan kunnen de kleinste shoppers spelen met de magische kabouterplankjes.

Als speelgoed inkopen je beroep is, dan mag je er ook mee spelen. Het Regenboogteam doet dit duidelijk met liefde en plezier. Regelmatig is de etalage weer omgetoverd tot een geweldig visueel plaatje met in de hoofdrol de nieuwste aanwinsten op speelgoedgebied. Op social media delen ze de mooiste etalageverhaaltjes. Maar… zelf even gaan kijken is natuurlijk nóg leuker!

 

Regenboog 1

Regenboog 2
De Regenboog
Van Welderenstraat 17
Tel +31 (0)24 322 1262
speelgoedwinkelderegenboog.nl

ma 13-17.30 | di, wo 09.30-17.30 | do 9.30-21 | vr 9.30-17.30 | za 9.30-17

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed