MOOD Conceptstore

Posted By Admin@LinkU / 24 september 2015 / 0 Reacties

Een dynamische plek met een unieke mix van producten, dat is Mood. In een ruime winkel worden mode-items en accessoires van jonge labels in een decor van vintage meubelen en grafische prints op een inspirerende manier gepresenteerd. Dit maakt deze winkel gevaarlijk verslavend: terwijl je een mooi item past doe je gelijk styling ideeën op voor je huis.

Geen haast? In de koffiecorner kun je terecht voor een lekker kopje koffie of plof hier even neer om uit te blazen van al het shoppen en blader door inspirerende tijdschriften.

Mood is ook de brandstore van BRUINLABEL van eigenaresse Rianne Bruin. Dat is een mooie bonus want bij Mood kun je letterlijk zien hoe dit mooie merk tot stand komt. Het atelier bevindt zich namelijk in de kelder van de winkel.

 

Mood Conceptstore
Houtstraat 59 
mood-conceptstore.nl

ma 13-17.30 | di-za 10-17.30 |  zo 12-17.00

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed