Hobbema

Posted By Nienke Meijs / 18 oktober 2015 / 0 Reacties

Een topstuk van de 17e eeuwse schilder Meindert Hobbema kun je tegenwoordig bewonderen in het Rijksmuseum. Dichter bij huis inspireerde de Hollandse meesterschilder ondernemers Rosmarijn Raanhuis en Jean Paul Pardoel. Een bestaand horecapand aan de Hobbemastraat in Nijmegen-Oost stripte ze tot een kaal canvas. Om het vervolgens casual doch stijlvol in te richten, om te dopen tot Hobbema en er vandaag de dag culinaire meesterwerkjes te serveren. Het eerste verjaardagsfeestje is in 2015 gevierd en het mag duidelijk zijn: Hobbema is een blijvertje.

De menukaart wisselt om de vier weken, waarbij de authentieke bouillabaisse en steak tartaar standaard tot de keuzes behoren. Deze hippe plek is vanaf het 16:00 uur tot laat (01:00uur!) open voor een barsnack, een 3-gangen diner of een ongedwongen borrel. Een fijn terras om het pand heen, waar het ook bij kouder weer goed vertoeven is dankzij de heaters en dekentjes, maakt het plaatje compleet.

 

Hobbema 1

Hobbema 2
Hobbema
Hobbemastraat 2
Tel +31(0)24 845 4919
hobbema-nijmegen.nl/home

ma-do vanaf 16-laat | vr-zo vanaf 15-laat 

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed