What’s on this weekend?

Posted By Nienke Meijs / 26 november 2015 / 0 Reacties

Het laatste weekend voor de feestmaand saai? Zeker niet! In Nijmegen staat de agenda voor aankomend weekend (27 t/m 29 november) juist lekker vol. FollowFox vertelt jou waar je wezen moet voor een lekker feestje, een cultuurimpuls of een zen-moment, net wat je nodig hebt.

Wintertuin

Don’t miss: Wintertuin
Van 26 tot en met 29 november wordt Nijmegen veroverd door literair festival Wintertuin. Het hele weekend kun je op verschillende locaties in de stad en de universiteit je boekwurmhart ophalen. Zo kun je op de zaterdagavond in Doornroosje luisteren naar schrijvers als Tommy Wieringa, Toon Tellegen en Kader Abdolah. Op zondag kun je in LUX de literaire talkshow ‘Autoloze Zondag’ bijwonen, waar presentatoren Hanneke Hendrix en Jaap Robben schrijvers als Henk van Straten en Jasper Henderson het hemd van het lijf vragen. (fotocredit: Chiel van Deurzen)

Dus heb je zin om je intellect voor een prikkie te trakteren op veel literair moois? Koop dan via deze website je kaartjes. Zo heb je nog wat te vertellen tijdens de feestdagen.

Drift

Drift away day & night
Ga je toch liever met de voetjes van de vloer voordat je een maand vol familiefeestjes (en verplichtingen) in gaat? Dan heeft Drift dit weekend wat leuks voor je in petto. Dag én nacht zelfs, geheel volgens traditie. Overdag tot aan middernacht kun je je vermaken op Herfstdrift bij de Vasim. Plaatjes worden gedraaid op vier podia door onder andere Sterac, Alle Farben, Darko Esser, Pender & Street Steppers en vele anderen. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen gaat het feestje ’s nachts nog even door in de vorm van Nachtdrift bij de Bouillon (Honigcomplex) en daar kun je Gerd Janson, Emilio Bestevez en Guus Christian verwachten. (fotocredit: Schulte Schultz)

Kundalini

Try Kundalini Yoga
Heerlijk zen het weekend afsluiten is ook zeker mogelijk dit weekend! Aanstaande zondag kun je in Centrum Cordium alles leren en meemaken over Kundalini Yoga. Voor wie denkt, ‘wat is dat eigenlijk?’, even een korte intro: Kundalini is een vorm van yoga waarbij veel meditatie- en ademhalingsoefeningen worden gedaan om bewustzijn te creëren. Tijdens het evenement kun je workshops volgen van bekende Nijmeegse yogadocenten (zoals Carolien Slooff), naar een lezing gaan en genieten van live muziek en Yogitea. Dit is alweer de tweede editie van dit evenement en je kunt je er de gehele zondag vermaken. Kaartjes zijn vanaf €15,- verkrijgbaar in de vorm van dag-, middag- en losse leskaarten.

Have a Foxy weekend!

Avalon Diebels
FF-redacteur

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed