What to do op NYE in Nijmegen (en the day after)?

Posted By Nienke Meijs / 29 december 2015 / 0 Reacties

Nog geen concrete plannen voor NYE en een compact overzicht nodig om de avond en nacht te vullen? Follow the Fox! Wij hebben voor jou en je vrienden of familie uitgezocht waar je moet wezen de laatste dag van 2015 én de eerste dag van het 2016. Van flink feesten tot huiselijke gezelligheid en van een verfrissende plons tot een goede kater dish: Nijmegen biedt je weer heel veel leuks!

Vuurwerk-Nijmegen

New Year’s Eve – 31 december 2015

Wat: Winterkost Fuif=IN!
Waar: De Vasim

Schuivend het oude jaar uit en fuivend 2016 in! Bij Winterkost kan het allemaal. Daar beginnen ze het feest met het heuse Nijmeegse kampioenschap Midgetsjoelen: midgetgolfen in combinatie met de sjoelbak. Gegarandeerd een bijzondere afsluiter van je jaar en vanaf 00:00 uur vervolg je je avond met de Loco Loco Discoshow. Verwacht Disco en Rock, maar ook verrassende feestplaatjes en partyknallers. Meer informatie vind je hier.

Wat: Knopje en MaatWerk OUD&NIEUW
Waar: Brebl

Knopje en MaatWerk bundelen op New Year’s Eve hun krachten voor een lekker elektronische party. MaatWerk trapt de avond af om 22:30 uur met disco- en housebeats en dat maakt Knopje tot 8 uur in de ochtend (!) af met diepe technische melodietjes. De line-up bestaat uit: DJoop (TuTTi), Gans & Sam Urai en Velik & Freeks. Meer informatie vind je hier. Note to self: het feestje is al uitverkocht, dus stuur bij interesse een berichtje op Facebook. Er zijn vast mensen die hun kaartje lastminute veilen.

Wat: Ti Ta Techno Nieuwjaar
Waar: De Kube, Honigfabriek

Ti Ta Techno belooft een knallend feestje te worden met flink goede techno-muziek. Het vindt plaats in De Kube, een voormalige emballagehal die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een prachtig nieuwjaarsdecor. In twee verschillende area’s (de Ti Ta Tempel en de Ambient Cave) wordt enerzijds flink geknald en anderzijds diep gehoused. Meer informatie vind je hier.

Wat: Staycation
Waar: Nijmegen

Heb je zin om de drukte en het feest te laten voor wat het is? Boek dan een fijne overnachting in eigen stad en maak van NYE een staycation. Zo kom je helemaal tot rust zonder ver weg te hoeven en trakteer je jezelf op een goede dosis quality time met jezelf, je lover of best friend. Wij hebben de leukste voor je uitgezocht en die vind je door hier, hier en hier te klikken!

Wat: Budgetproof
Waar: @home

Is je portemonnee leeg na alle dure feestdagen die al zijn gepasseerd? Of heb je misgegrepen op kaartjes voor een feest? Dan hebben wij de truc om van oudjaarsavond alsnog een spetterende bedoeling te maken! Organiseer bijvoorbeeld met vrienden een avond thuis met veel spelletjes en investeer in een goed flesje champagne, heerlijke bio-oliebollen en wat sterretjes. Zorg dan vervolgens dat je om 00:00 uur aan de Waalkade staat om het prachtige vuurwerkspektakel te aanschouwen dat daar elk jaar plaatsvindt. Wedden dat je dan dat nieuwjaarsgevoel hebt gecreëerd? En dat zonder een aanslag te maken op je portemonnee.

Wat: Pub crawl
Waar: Café Jos, In de Blaauwe Hand, Samson en Cali zijn sowieso aanraders!

Als je er toch een beetje vies van bent om thuis te blijven met Oud & Nieuw, hebben wij nog een ander idee voor je. Ga samen met je vrienden (of familie natuurlijk) caféhoppen. Vaak heb je daar namelijk geen toegangskaarten voor nodig om binnen te komen. Proost op elke plek met een ander glaasje, zing mee met klassiekers en ontmoet nieuwe mensen. Spontane avondjes zijn vaak het leukst, nietwaar?

Nieuwjaarsduik

The day after – 1 januari 2016

Wat: Nieuwjaarplons Waalkade
Waar: Waalkade

Zin om na een wilde NYE je hoofd koel te houden? Maak flink indruk op je vrienden, maar vooral ook op jezelf en doe mee aan de nieuwjaarsplons op de Waalkade.
Omdat een duik in de Waal natuurlijk niet al te veilig is, is er speciaal voor de gelegenheid een plonsbad gemaakt. Om 13:00 uur kunnen de koele kikkers onder ons zich inschrijven en even later hun duikkunsten tonen terwijl een heus dweilorkest voor een deuntje zorgt. Na afloop kun je jezelf opwarmen met erwtensoep en een Unox-muts op het hoofd. En oh ja, je kunt door te plonsen ook nog eens hele leuke prijzen winnen! Meer informatie vind je hier.

Wat: Het Zusje van Debbie: Frietje Stooffeest
Waar: STOOM in het Honig Complex

Wanneer je flink hebt gefeest op de 31e, maar het nog wel ziet zitten om de eerste dag van 2016 gezellig te maken, raden wij je aan om je katermaaltijd te nuttigen bij STOOM in het Honig Complex. Daar wordt namelijk flink geborreld, gegeten en gedanst op de eerste dag van het nieuwe jaar. Lijkt ons een goed en vooral lekker begin van het 2016! Meer informatie vind je hier.

Wat: Credible’s New Year’s Toast
Waar: Hotel Credible
Wil je wel feestelijk proosten op 2016, maar ondertussen rustig bijkomen van je wilde oudejaarsnacht dan is Credible jouw plek. Gisteren proostte je nog met champagne, 1 januari hef je het glas gevuld met heerlijke home made punch. Ook voor hapjes en muziek wordt gezorgd, het enige eigenlijk wat jij moet doen is je leukste vrienden of familie meenemen. Meer info vind je hier.

Wishing you a Foxtastic 2016!
Nienke, Simone & Avalon

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed