Coef Lifestyle For Men

Posted By Nienke Meijs / 1 januari 2016 / 0 Reacties

It’s a man’s world. Waar? Op een steenworp afstand van de ‘Coef Concept Store’. Hier vond eigenaar Coen Burgers de perfecte locatie voor zijn tweede zaak. Het resultaat? Coef Lifestyle For Men. Een lifestyle store gevuld met alle ingrediënten waar mannen blij van worden.

De selectiecriteria voor de Coef Lifestyle collectie zijn simpel: mooi én hip. Zo prijken de nieuwste modellen Filling Pieces gemoedelijk naast everlasting truien van Filippa K. Word je ongemerkt versierd door de stoere zelfgemaakte armbanden van Pig & Hen, de stijlvolle sokken van HOS en vergeet je de tijd dankzij een pikant beeldverhaal in een must-have Taschen boek ondertussen genietend van een kop koffie die de Coef-mannen je hebben voorgeschoteld.

De inrichting? Even cool & collected als de collectie. Een hippe fiets voor de deur, een ruwe bakstenen muur, veel planten, boeken en mannengadgets. Shop warning: in het naastgelegen pand heeft Coef onlangs een Denham shop geopend -het hippe blauwe merk uit Amsterdam. Fijn: iedere zondag open!

Coef Men 1

Coef Men 2
Coef Lifestyle For Men
Ziekerstraat 167
Tel +31 (0)24 323 9962
coef.nl

di, wo, vr 10-18 | do 10-21 | za 10-17:30 | zo 12-17

nienke

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed