14 Foxy items to make your day

Afbeelding voor 14 Foxy items to make your day

Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Deze valentijnsweek brachten wij fox-lovers via Fox Social een ode aan de brutale roodbruine viervoeter. Op V-day sluiten we af met 100% fox love. Een lijst met 14 foxlicious items. Om hebberig van te worden. Happy foxhunt!


Fotocredit: Roeselien Riamond

1.Fine Art Fox Prints
Natuur- en landschapsfotografe Roeselien Raimond volgt onze roodharige lieveling al jaren op de voet en zet ze prachtig op de foto. In alle soorten en maten zijn prints van haar foto’s te koop. Van kussenslopen tot telefoonhoesjes, tassen en kaarten. Wil je er een gewoon aan de muur? Dat kan ook! Fotocredits: Roeselien Raimond.


 

onderbroek

2.Foxiest Panties In Town
Deze wil je natuurlijk nóóít meer uitdoen, zelfs niet voor je andere liefde ;). Fotocredit: etsy.com.


 

Fjallraven-rugzak

3.Fox tracks
Kun jij écht geen moment zonder? Neem je fox love dan overal mee naar toe met deze rugzak van Fjällraven. Fotocredit: Urban Outfitters.


 

 

Coffee-Mr-Fox

4.Foxlovers are coffeelovers
Start je dag extra goed met coffee with Mr. Fox! Fotocredit: Fonq.


 

Sweet-foxy-dreams

5. Vossen tellen
Schaapjes eat your heart out! Echte foxlovers kruipen onder deze wol en tellen natuurlijk vossen om in slaap te vallen. Sweet dreams! Fotocredit: Overtrekconcurrent.nl.


 

booklovers

6. Steuntje in de rug
Boekverslaafd maar is jouw liefde voor de vos taking over? Geef je boeken dan een klein steuntje in de rug! Breng je twee grote liefdes samen met deze eyecatcher voor in je boekenkast. Fotocredit: https://www.etsy.com


 

Romper-sproetensprout

7. Foxy Bebe
Stop je eigen foxy bebe in dit snoepje van een rompertje van Sproet & Sprout. Fotocredit: Sproet&Sprout.


 

valentinecards8. You’re foxtastic
Wil je volgend jaar in het geheim je liefde verklaren aan Mr of Mrs Fox? Haal dan alvast dit handgemaakte en door Hutch Cassidy geïllustreerde Valentijnskaart in huis. Fotocredit: etsy.com.


 

stoer t-shirt

9. Knap exemplaar
Wie wil nu niet daten met dit knappe én stoere exemplaar? Fotocredit: www.etsy.com.


 

ketting

10. Ideaal cadeau
Sieraden doen het altijd goed en voor de echte foxlover is dit dé match! Wil je ‘m iets persoonlijker maken? Dat kan met een extra bedel met de initialen van jouw lief er in. Fotocredit: etsy.com.


 

boots

11. These boots are made for hunting
Do we need to say more?! Op bestelling tovert Mad Candies jouw All Stars of Vans sneakers om tot ware schilderijtjes. Helemaal gepersonaliseerd, dus heb je een uniek exemplaar in handen, euhm aan je voeten! Fotocredit: etsy.com.


 

Vosmuts

12. Warm houden
Houden jouw kleintjes net als vossen van de sneeuw? Houd ze lekker warm met deze te lieve combi van een muts en sjaal. Je moet ‘m alleen nog wel even zelf maken! Fotocredit: etsy.com.


 

fox-jug1

13. Alles kan
Het glas van jou en je geliefde is altijd (minstens) halfvol als je ‘m bijvult met deze kekke kan. Biertje, wijntje, water… alles kan én hij staat ook nog eens supergaaf op tafel. Fotocredit: Urban Outfitters.


 

Socks

 

14. Socks for Mr Fox
Deze mag hij natuurlijk wél overal laten slingeren. Fotocredit: etsy.com.


Tekst: FF-redacteur Judith Sterkenburg
P.S.: wil jij op de hoogte blijven van alles wat ons fox-hart lief is? Follow the Fox. Liken = liefde!