What’s on this weekend – 4 t/m 6 maart

Posted By Judith Sterkenburg / 4 maart 2016 / 0 Reacties

Eindelijk, na lang en geduldig wachten is dan toch écht het eerste weekend van deze lentemaand aangebroken! En ergens is het maar goed dat de regen ons weerhoudt om ervan te genieten op het terras, want er is zoveel meer te beleven…

cirque-du-manger

Ouderwetse gezelligheid @ Cirque du Manger
We beginnen vrijdag al met een potje ouderwetse gezelligheid, eentje om het foodtruckseizoen mee te starten. Dit gehele weekend wordt het Valkhofpark – wat nog vaak het walhalla voor foodtrucks zal zijn – omgetoverd tot een waar openluchttheater. En circus anno 2016 betekent meer dan een circustent en jongleurs. Om te beginnen wordt dit fijne familiaire samenzijn omlijst met heerlijke singer-songwriters muziek en last but not least… fijne wijnen, speciale bieren & ontzettend lekker en duurzaam food. Check facebook voor meer info.

Mangiare

Italiaans genieten
Lange, mooi gedekte tafels, heerlijke wijnen, kazen, verse hammen… Niet in een sprookjesachtige Italiaanse vallei, maar om de hoek bij J.P. Vincken. Cees en Carine – die van hun droom werkelijkheid hebben gemaakt en een B&B runnen in Italië – doen niets liever dan jou een klein stukje Italië laten proeven deze vrijdag. Dat betekent genieten van een 4-gangendiner bereidt met de lekkerste producten uit Le Marche die ze zelf bij lokale Italiaanse boeren hebben verzameld. En uiteraard wordt deze avond op passende wijze afgesloten met homemade limoncello en arancello! P.S. vooraf reserveren via facebook is wel een must.

Butfirstcoffee

De Latte & De Zatte
Alleen de naam doet ons zaterdag al van de bank afkomen. Koffie voor de nodige energie om de avond vol te houden én niet te vergeten rijkelijk veel alcoholische versnaperingen. Wat wil je nog meer? Aan het begin van de avond zullen de beste Nijmeegse barista’s strijden om de felbegeerde eerste plek. De deelnemerslijst voor de Latte is al vol, maar aangezien de Latte niet zonder een Zatte kan, is er voor jan en alleman meer dan genoeg reden om eventjes langs te gaan. Kom je ook? Meer info vind je hier.

Kant

Eten, dansen & kreatief vertier @ Kant
Op hetzelfde Honigcomplex is er naast De Latte en De Zatte een ander – zeker noemenswaardig – feestje van Kant in Brebl. Dit keer pakt Kant uit met een werelds menu, waarin de invloeden van verschillende culturen een heerlijk smaakpalet vormen. Tijdens deze internationale beleving verzorgt Enrique’s Groove de muzikale invulling, waarna het dansen volop kan beginnen met DJ Red Greg en Davy Brandts. En Kant zou Kant niet zijn als je zintuigen niet een tandje extra werden geprikkeld met creatief vertier. Zien we jou deze zaterdag ook op het Honigcomplex? Voor meer informatie bekijk je het facebookevenement.

Vintage-Kilo-Sale

Vintage Kilo Sale
Duizenden bergen vintage met daaromheen hordes kledingfanaten vormen dit weekend het beeld in De Kube. Zowel zaterdag als zondag kunnen alle vintagelovers hun hart ophalen, want The Vintage Rebel organiseert een kilo sale. Voor 15 euro per kilo scoor je cheap-ass mooie vintage. Met zo’n 3 ton aan A-kwaliteit kleding kun je losgaan tussen de duizenden vintage-items. Kortom, shoppen – wegen – afrekenen! En, niet geheel onbelangrijk, de toegang is gratis! Voor alle informatie kun je het facebookevenement bekijken!

Meditatie-en-thee

Meditatie &  Thee
Wij kunnen geen betere afsluiter bedenken van dit foxy weekend dan heerlijke ontspanning en de lekkerste thee! T’s organiseert samen met Marlies van Marlies Meditatie & Coaching een ochtend vol zen-heid. Marlies leert je om de voortdenderende gedachtestroom tot stilstand te brengen en je innerlijke rust te activeren. Om vervolgens te kunnen “na-ontspannen” met thee van Mevrouw Cha en te eindigen met een kleine pure traktatie van Holy Nut. Hierna is de zondag van jou! Meer informatie? Bekijk dan het facebookevenement.

Have a Fox-on weekend!
FF-redacteur Sophie Metselaars

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed