What’s on this weekend – 22 t/m 24 april

Posted By Judith Sterkenburg / 22 april 2016 / 0 Reacties

Met jouw antwoord op de vraag ‘Hoe was je weekend?’ zit het wel snor aanstaande maandag. Vanavond kun je naar een afscheidsparty van Syrische vluchtelingen, zaterdag een foodseminar bij Nijmeegs nieuwste hotspot volgen, in de vroege weekenduurtjes de Mariken-generale rennen of op zondag rondstruinen door de Honig! Wat je ook doet, uniek en origineel zal het sowieso zijn.

Afscheid

Goodbye party
Met de Vierdaagse in aantocht, komt ook het afscheid van de Syrische vluchtelingen die nu nog gehuisvest zijn in Heumensoord. De bewoners zelf willen de vriendschappen die in in de afgelopen periode zijn ontstaan vereeuwigen en vieren met een eigen georganiseerde ´Bye Bye Heumensoord´-party op vrijdagavond. Iedereen is welkom op dit vrolijke feest waar Syrisch wordt gekookt, gegeten en gefeest! Afscheidsparty locatie: Café de Waard, net buiten Nijmegen (Kekerdom). Bekijk het Facebookevent voor meer info.

Good-Food-Good-Mood-Down-Town

Good Food, Good Mood
Dat ze bij de nieuwe hotspot Down Town good food hebben weten we inmiddels, maar daarnaast willen ze je ook graag aan een good mood helpen. Personal trainer Wouter van Aalst denkt er ook zo over en is toevallig ook nog vaste gast bij Down Town. 1 en 1 = 2 moeten ze gedacht hebben, want DT en Wouter organiseren zaterdagmiddag een foodseminar over voeding en allergieën en delen tips en tricks om fit en sterk te worden. Wouter mag je het hemd van het lijf vragen (letterlijk misschien?) en Down Town zorgt voor healthy snacks! Via Facebook kun je je aanmelden en meer lezen over dit seminar.

Pre-Marikenloop

Een goede voorbereiding is het halve werk
Bij de foodseminar van DT leer je van alles om gezond en fit te worden, maar je kunt zaterdag ook zelf direct sportief aan de slag met een pré-Marikenloop. Deze ochtend kun je het parcours alvast verkennen én dat ook nog onder begeleiding van trainers. Een dubbel goede voorbereiding voor de officiële Marikenloop dus! De meiden van Girls Love 2 Run hebben dit georganiseerd en rennen zelf natuurlijk vrolijk mee. Waar je moet verzamelen en op welk tijdstip lees je allemaal op hun eventpagina.

Expeditie-Honig

Op ontdekkingstour
De Honig is Hot & Happening. Van een oude soepfabriek naar een bruisende plek waar meer dan 100 ondernemers zijn gevestigd; veel eet- en drinkspots, een bierbrouwerij, kunstgalerie, healthcentre en zo veel meer. Daarnaast zijn er ieder weekend wel toffe events, die regelmatig ook in onze weekend-updates een plekje waard zijn. Reden genoeg dus om het 2-jarig bestaan te vieren! Met een expeditie! Deze zondag zijn letterlijk alle deuren geopend: loop lekker rond, kijk overal naar binnen en spreek iedere Honig-ondernemer aan. Houd hun Facebookpagina in de gaten om te zien wat er allemaal georganiseerd wordt!

StudioSuz-handletteren

Workshoptip: Handlettering
Na een lange werkdag je hoofd even creatief leegmaken? Dan is maandagavond 25 april dé avond om te blokken in je agenda. Op de Houtwerf wordt er een workshop handlettering georganiseerd door Studio Suikerzoet. Maak je eigen toffe mini-poster, et voilà je hebt voor thuis iets onwijs origineels voor aan de muur! Check de Happymakersblog voor meer informatie. P.S.: de studiomeiden zorgen voor materiaal en yummie cupcakes!

 

FF-SimoneHave a Fox-on weekend!
FF-redacteur Simone Luijckx

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed