Where to go on Kingsday?

Posted By Admin@LinkU / 24 april 2016 / 0 Reacties

The weather outside is frightful.. Oh nee, dat was kerst! Aanstaande woensdag is het Koningsdag, maar de weersvoorspellingen doen ons anders vermoeden. Gelukkig kun je terugvallen op FollowFox to save the day!

Oranjepop

Oranjepop + Oranjepicknick @ Hunnerpark

Oranjepop in het Hunnerpark geeft het startsein voor het Nijmeegse festivalseizoen. Zowel lokaal als internationaal muzikaal talent zorgt voor een spetterende line-up. Dat wordt dansen, eten en zingen. Recept voor geluk, dus! In het park daarnaast wordt ook een Oranjepicknick georganiseerd door Oranjepop en Café de Plak. En het is niet zomaar een everyday picknick: het is een Syrische picknick. Vanaf 12 uur haal je een picknickmand op met daarin allemaal lekkers, gemaakt door Saad en Sevag. De twee Syrische vrienden wonen op Heumensoord en koken inmiddels al elke twee weken in Café de Plak. Om zo’n felbegeerde mand met Syrisch brood en smeersels in je bezit te krijgen, is het dus slim om je vast online aan te melden.

TheDrive

The Drive Live @ Waalkade

In de avond kun je je verplaatsen naar de Waalkade. Er is geen plek die meer Nijmegen ademt dan deze! En de band The Drive gaat daar de show stelen op Koningsdag. Met heerlijke rockclassics dans jij Koningsdag geslaagd uit.

Heineken

Maximariënburg @ Faberplein

Kijk, op het Faberplein hebben ze al rekening gehouden met het nodige gedrup op koningsdag. Het plein is namelijk de hele dag overdekt tijdens Maximariënburg! De muziek wordt verzorgd door The Originals, bij wie je élk liedje kunt verzoeken, waarna Soul Solution het van hen overneemt en je kunt genieten van soulhits van Marvin Gaye, James Brown and many more.

koningsdagconcert

Oranjeconcert @ Stevenskerk

Toch een beetje van suiker? Ook in de Stevenskerk blijf je droog tijdens het Oranjeconcert! Je moet wel een beetje van klassiek houden, want het thema is Franstalige opera. Maar dat is natuurlijk wel een reden om op sjiek te gaan deze Koningsdag en zo waan je jezelf toch een beetje Willem of Máxima.

disco

Boogie Nights @ Lux

Trek je oranje flared pants aan en swing mee met de coolste ‘70s, ‘80s en early ‘90s nummers in Lux bij Boogie Nights op jáwel: een echte discovloer. Op een bioscoopscherm worden de bijbehorende videoclips afgespeeld. Verzoekjes worden al volop op de Facebookpagina gemeld. Let op, je moet wel een kaartje kopen.

Kingsday-snor

Vage Boel Festival @ Lindenberg

House laat zich onderscheiden in vele stijlen, maar op Koningsdag wordt het in de Lindenberg gewoon een vage boel. Alle stijlen passeren de revue op dit festival, dat geheel in zomerse Ibizastijl wordt gehuld, zowel binnen als buiten. Als de zon het niet doet dan doen we het zelf wel, moet de organisatie hebben gedacht. En dat is een instelling waar wij wat mee kunnen woensdag. Daarnaast zijn ook kids welkom en is de entree (overdag) gratis. Let’s party!

Have a foxy Kingsday!FF-AvalonTekst: Avalon Diebels | Beeld: The Drive, Oranjepop, Heineken, Etsy, koninklijkhuis.nl

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed