What’s on this weekend – 29 april t/m 1 mei

Posted By Admin@LinkU / 28 april 2016 / 0 Reacties

Finally, het is vakantietijd! En niet zomaar eentje… Dit is de laatste vakantie voordat de zomer begint, de vakantie waarin – normaal gesproken – de zon hoog aan de hemel staat en hét uitgelezen moment om nog een keer uitgebreid te relaxen. Mocht je dit weekend het vliegtuig pakken naar een plek in de zon, enjoy! En voor de thuisblijvers, je hoeft niet ver weg te gaan om te genieten van een enjoyable weekend!

CollectMomentsnotthings

Symposium materialiteit
We starten het weekend met een interessant symposium over materialiteit. Studievereniging KNUS (Kunst en Cultuurwetenschappen) organiseert deze vrijdag het symposium ‘Materialiteit Blijft’ bij LUX. En, what’s in it for you? Een beetje meer kennis over een wel heel interessant onderwerp: de relatie tussen mens en ding. Ondanks dat onze wereld steeds meer en meer digitaal wordt, stijgt ook ons verlangen naar meer tastbare voorwerpen. En is dat juist wel de bedoeling? Check de FB-pagina voor meer informatie.

BlackenBluemannen

BBQ @ Black & Blue
Dit klinkt ons als muziek in de oren… zaterdag, low & slow (lees: waarom al dat gehaast op onze vrije dag?), BBQ met heerlijke vlees- en visgerechten en last but not least broodjes pulled pork! Kortom, maak tijdens deze workshop kennis met verschillende smokers & barbecues, ontdek de lekkerste Amerikaanse sauzen en krijg diverse kooktechnieken onder de knie! Van een echte pitmaster leer je ook nog eens enkele gerechten op de BBQ te bereiden waar jij sowieso aankomende zomer de blits mee maakt: van Moink Balls tot Cedar Planked Salmon. Meer BBQ-workshop-info kun je vinden op de Black&Blue FB-pagina.

Zelfportrait

Hoe zie jij jezelf als je blind bent?
Ook het MuZIEum organiseert deze meivakantie extra belevenissen. Allen met de focus op het beeld dat je van jezelf hebt. Hoe zie jij jezelf als je niet in de spiegel kunt kijken en wat zou jouw beeld zijn van jezelf als je helemaal niks kan zien? Teken blind een zelfportret of duik met je handen de klei in en boetseer jezelf zoals je denkt eruit te zien. Maar natuurlijk kan je ook langskomen voor een rondleiding. Bezoek de online agenda van MuZIEum voor inside info.

FF-SophieHave a Foxable weekend!
FF-redacteur Sophie Metselaars

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed