What’s On this weekend – 10 t/m 12 juni

Posted By Judith Sterkenburg / 10 juni 2016 / 0 Reacties

Een succesvolle ‘first’ editie garandeert een follow up het jaar erop! Dit weekend zit bomvol fijne event repeaters. Zo strijkt foodfestival Trek voor de tweede keer in Nijmegen neer, is technofeest Drift inmiddels een begrip en is dé mud obstacle run back met een waterdebuut. Onze weekendupdate sluiten we af met een lekkere to do primeur!

Trek

Voor de lekkere Trek
Foodfestivals zijn tegenwoordig vaste prik tijdens zomerevents en waar vroeger op een festival vooral gedanst werd, en af en toe gegeten, draait het anno 2016 allemaal om eten. Het TREK Festival trekt zich hier niks van aan: this is the place voor eten én dansen. Het Hunnerpark transformeert van groene vlakte naar openluchtrestaurant, -theater en -dansvloer in één. Deze Nederlandse trektocht van foodtrucks had vorig jaar al lovende reacties en van dit jaar verwachten wij niets minder.
What´s on? Food Truck Festival TREK
Where? Hunnerpark
When? Vrijdag 10 t/m zondag 12 juni

drift-de-vasim

Techno + Nijmegen = Drift
Eigenlijk is het gewoon een optelsom. Denk je aan Nijmegen en denk je aan techno: dan zeg je ‘Drift’. Deze zaterdag vindt de zomer editie van het festival plaats en het overgrote deel van de Nijmeegse feestgangers praat al weken over niets anders. De zes podia met bekende internationale DJ’s, de toffe plek aan de Waal en de gemoedelijke sfeer, zorgen er samen voor dat dit event al een tijd is uitverkocht. Maar niet getreurd; kaarten worden nog regelmatig via Ticketswap aangeboden én je kunt nog altijd aansluiten bij Nachtdrift, de afterparty in Brebl!
What´s on? Drift Festival
Where? De Vasim en Brebl
When? Zaterdag 11 juni – Festival: 13.00 tot 00.00, Nachtdrift: 00.00 tot 06.00

strong-viking-water-editie-modder

Strong Viking Run
Dat De Berendonck ook nog een plek is om te recreëren kun je je haast niet voorstellen met alle events die er plaatsvinden. Van uitverkochte megafestivals tot obstacle runs in thema: ieder weekend kun je er iets bijzonders doen. Deze zaterdag en zondag is er voor de sportievelingen en doorzetters de grootste obstacle run van Europa: de Strong Viking Water Editie. In de categorieën Lightning (7 km), Warrior (13 km) of Beast (19 km) trotseer je hindernissen uit het Viking tijdperk én moet je door de Mud Area. Maak je borst maar nat…
What´s on? Strong Viking Run – Water Edition
Where? Recreatieplas De Berendonck, Wijchen
When? Zaterdag 11 en zondag 12 juni – 10.00 tot 18.00

stroopwafels

Stroopwafels bakken 2.0
Warm onder het ijzer vandaan, licht krokant en met de stroop er nog uit druppelend: een goede stroopwafel is een ware kunst. Dit klassieke Hollandse koekje kent iedereen, maar heb je variaties als tomaat-basilicum, limoen of bacon al eens geprobeerd? Theesommelier Marloes is expert op dit gebied en bedenkt de gekste, meest bijzondere, maar vooral lekkerste combinaties van ‘stroop’wafels. Deze zondag deelt ze tijdens de stroopwafelworkshop haar recepten, die ze voorheen altijd geheim heeft gehouden! Met voor, tijdens én na bijpassende theeën: dit is ‘zondag-bakdag’ next level.
What´s on? Stroopwafelworkshop van Theehuis T’s
Where? Van Broeckhuysenstraat 20 (waar conceptstore 512 ook gevestigd is)
When? Zondag 12 juni van 09.30 tot 12.00

Have a Foxy weekend!

FF-SimoneTekst: Simone Luijckx | Beeld: Trek, Nienke Meijs

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed