De beste shop hotspots for him

Afbeelding voor De beste shop hotspots for him

Mannen opgelet! Geen zin om kriskras door de straten te slenteren, iedere winkel in te gaan of je door 3 verdiepingen vrouwenartikelen heen te worstelen? Discover dan de beste Nijmeegse mannen shop hotspots met onderstaande lijst.

Coef

Coef Lifestyle For Men

Begint jouw shopdag hier, grote kans dat ‘ie er ook eindigt. Bij Coef Lifestyle for Men hebben ze namelijk alles op het gebied van mode en lifestyle. Neem dus lekker de tijd om de bijna 260 m2 gevuld met schoenen, tassen, mencare, boeken, armbanden en whiskeys te bekijken. Oh, en naast vergapen aan gave items, kijk je hier ook je ogen uit aan het interieur met o.a. een opgezette tijgerkop, een duikerspak én hun huis-dwergpapegaaien. Stijladvies nodig? Eigenaar Coen Burgers gaf exclusieve outfittips aan ons voor de man anno nu, check ze op onze site.
Man? De hippe man die graag geld uitgeeft aan kwaliteit en aan net even anders dan anders mode.
Merken? Filling Pieces, Filippa K., Pig & Hen, HOS.

BlackenBlue

Black & Blue

Deze rauwe american-style zaak bekroonden wij eerder al met de titel ‘mencave’ van Nijmegen en daar is geen woord over gelogen. De bijzondere én tegelijkertijd gouden combinatie van BBQ-stuff en classic workwear verhoogt de echte mannensfeer. Kijk rond tussen al het fantastisch dat uit Amerika is geimporteerd: van iconische denimwear tot aan speciale houtskool en de lokale bbq-sauzen. Als je geluk hebt komt tijdens je bezoek  de barbeque-geur je tegemoet en pik je meteen wat tips mee over hoe je de beste pulledpork en crispy spareribs maakt.
Man? De man die op zondags het vlees snijdt, het liefst in een American style bijpassende outfit.
Merken? Indigofera, Lee101, Pike Brothers, Rising Sun, Levi’s Vintage Clothing, Red Wing en het bbq-merk Yoder Smokers.

24724/7

Met het motto “dat wat we zelf vet vinden, kopen we in” weten de mannen van 24/7 al 14 jaar lang elke keer de juiste items te scoren voor niet alleen skate, maar ook streetwear liefhebbers. Neem de trap naar de kelder voor de vetste skategear én afgeprijsde sneakers of blijf boven rond hangen voor casual kleding en schoenen. De gemoedelijke en laagdrempelige sfeer die er hangt is te danken aan de band die de oprichters hebben: van jongs af aan skateboardden ze samen de wereld over en hun vriendschap is nog altijd even hecht zelfs als business partners.
Man? De skatefanaat of de man die er origineel, maar niet te opvallend bij wil lopen.
Merken? Adidas Skateboarding, Vans, Huf, Nike Sportwear, Obey, Polar Skate Co., by Parra.

PremiumPremium

Premium is de jongere broer van 24/7 en ontstond doordat de 24/7 mannen altijd meteen na het skaten hun comfi Nikes aan trokken. Deze ‘after-skate’ behoefte resulteerde dan ook in een sneaker- en sportkledingstore met een vette collectie waarvan een deel exclusief in hun winkel verkocht wordt: originaliteit gegarandeerd. Voor een eerlijk en goed advies ben je hier aan het juiste adres: bij beide mannen prijken zo’n 75 (!) paar schoenen in de kast en ze delen dan ook graag hun persoonlijke sneaker ervaringen met jou.
Man? De sportieveling die er graag goed uit ziet in kleding die geweldig comfortabel zit en schoenen waar je je nek nog een keer voor omdraait.
Merken? Norse Projects, New Balance, Wood Wood, Fjällräven en Penfield, Herschel Supply Co.

SebastienSébastien F.

Stap binnen in het klein-Parijs van Nijmegen waar Parisien Sébastien Flandrin al meer dan 10 jaar je vriendelijk, openhartig en eerlijk helpt. Hier doen ze, zoals hij het zelf zegt ‘niet aan mode, maar aan stijl’. De overhemden liggen er keurig, strak opgevouwen, de jasjes hangen op kleur en de paspoppen zijn tot in de details aangekleed. Je vindt er stijlvolle kleding: chique, maar met een knipoog door de bijzondere prints. De sfeer zelf is trouwens alles behalve statisch, je kijkt er lekker rond en kletst fijn weg met Sébas en Pieter.
Man? De ietwat eigenwijze man die niet met elke trend mee wilt waaien, maar zich onderscheidt met sprekende kleding.
Merken? persoonlijke collectie ‘Sébastien F’, Good People, Gabba jeans, Antony Morato, Signum, Shoe d’Orange, Rosso Malaspino, Gino B en Effio.

Dedicated

Dedicated

Dedicated ken je waarschijnlijk al langer, maar heb je hun pas verbouwde zaak aan het Koningsplein al gezien? Waar ze zich eerst ook op vrouwen richtten, ligt de focus nu 100% op mannen met een collectie vol stoere daywear en veel mooie leren items zoals riemen en portemonnees. Dedicated is Nijmeegs en dat onderstrepen ze hier op alle mogelijke manieren. Niet alleen door de gave zwart-wit muurprints van de mooiste plekken van de stad, maar ook met hun zelf ontwerpen, limited edition Nijmegen T-shirts. En geloof ons: deze zijn alles behalve cliché of toeristisch.
Man? De hippe, casual en stoer geklede man kan hier zijn hart ophalen.
Merken? Drykorn, Kultivate, Nudie Jeans, Diesel, Revolution, PME, Scotch&Soda, Nike, Blackstone.

Hoogenboom

Hoogenboom is mode

Sta even stil voor dit monumentale pand, loop vervolgens onder de klassieke stenen poort door en betreedt deze indrukwekkende herenzaak. De winkel heeft haast wat weg van een chique warenhuis, waar je in iedere hoek wat nieuws vindt. Van afdelingen waar je je allereerste pak voor een fijne prijs koopt tot aan ware bruidegomsoutfits. Verder weten ze hier ook wat verwennen is: aan hun persoonlijke bar wacht je met een drankje tot je pak op maat is gemaakt of totdat het team de juiste outfit voor je heeft gevonden.
Man? De verzorgde man met een klassieke, maar ook trendy stijl die graag in de watten wordt gelegd.
Merken? Ralph Lauren, Woolrich, Paul & Shark, GANT, Hugo Boss, Eton en John Miller.
 

FF-SimoneTekst: Simone Luijckx | Beeld: Judith Sterkenburg, Black&Blue

Weet je zelf ook nog een goede mannen hotspot ergens in Nijmegen? Mail je tip naar of laat het ons weten via Facebook!