What’s on this weekend – 17 t/m 19 én 21 juni

Posted By Judith Sterkenburg / 16 juni 2016 / 0 Reacties

Honger naar een lekker weekend is nooit gestild! Ook nu schotelen we je weer een smakelijk menu voor van Indiase lekkernijen op vrijdag en een zomerse en bovenal Nijmeegse cocktail op dinsdag. Officieel geen weekend, maar hé! En wil je dan ook nog lekker shoppen? Dat kan, en dan ook nog eens voor fijne prijzen. Zo blijft er niets te wensen over.

Bollyfoods

Vrijdag: Bollyfoods Pop-Up @ Thiemeloods
De allerleukste foodtruck staat in Nijmegen en dat is natuurlijk Bollyfoods. Voor de gelegenheid strijken zij neer in de Thiemeloods in Bottendaal en serveren zij een driegangendiner (inclusief twee drankjes) in twee etappes. Je kunt reserveren voor half 6 of half 8 via info@bollyfoods.nl en daarbij aangeven of je voor de vegetarische of de vleesvariant kiest. Kosten voor volwassenen zijn 25 euro en voor de kids betaal je 12,50 euro. Na het stillen van de trek kun je nog een Indiaas dansje wagen op de muziek van BMI. Meer weten? Check Facebook!

fabricsmore

All weekend: Vintage Kilo Sale @ Fabrics & More
Het festivalseizoen is al in volle gang, je hebt je hipste outfits al geshowd en je portemonnee is iets dunner geworden… maar je wil je kast toch even spekken met wat nieuws. Wij kennen het probleem! Fabrics & More (Derde Walstraat 83) komt met een wel heel leuke oplossing. Zij organiseren het hele weekend lang een Vintage Kilo Sale. Voor 19 euro per kilo keer je huiswaarts met echte treasures voor je volgende festivallook. Wie weet tik je ook nog een antiek meubelstuk op de kop. Die bieden ze namelijk ook voor aantrekkelijke prijzen aan dit weekend. Need to say more? Klik hier voor het Facebookevenement.

suppen-berendonck

All day everyday: SUP-pen @ Berendonck
Het is heus! Vanaf nu kun je ook SUP-pen bij Waterskicentrum Berendonck. Kleine kans, maar mocht je er nooit van hebben gehoord: SUP is short for ‘stand up paddling’ en dé manier om op een chille manier het water op te gaan. En omdat de zon toch echt even om de hoek komt kijken dit weekend een goede tip om meteen te testen! Reserveren doe je via de website en voor een uur waterpret betaal je 10 euro.

cocktail

Dinsdag: Presentation Summer Capital Cocktail @ Demain
Nijmegen heeft zichzelf gebombardeerd als Summer Capital of Holland van 2016. Met de 100e vierdaagse in zicht en een festivalagenda van heb ik jou daar gaat die naam ongetwijfeld waargemaakt worden. Het seizoen wordt op de eerste zomerdag feestelijk geopend bij Demain. Daar wordt een speciaal voor de gelegenheid samengestelde cocktail gepresenteerd die als eerste geproefd mag worden door onze nachtburgemeester, Angela Verkuylen. Wij kunnen je maar één tip geven: gaat dat proeven en gaat dat zien! Check voor meer info het Facebookevent of de site van Summer Capital.

Have a nice weekend!

FF-AvalonTekst: Avalon Diebels | Beeld: Bollyfoods, Fabrics & More, Demain en Waterskicentrum de Berendonck

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed