Day Warehouse

Posted By Admin@LinkU / 5 augustus 2016 / 0 Reacties

Klein, maar fijn. Dat is Day Warehouse. Deze nieuwste stopaanwinst in hartje Nijmegen zag het daglicht dankzij vriendinnen Barbara van Dekken en Moon le Belle. Hun kleine warenhuis: DAY is tot de nok gevuld met de mooiste Scandinavische producten. Van woonaccessoires tot kleding en sieraden van enkel en alleen merken als Bloomingville, Madame Stolz, Räder, Household hard ware, Zuss kleding en accessoires. Dit is dé plek als je op zoek bent naar rustige fashion items voor jezelf, een ontzettend mooi cadeautje of een blikvanger voor in huis. En alles is ook nog heel fijn geprijsd.

Aankoop alert: bij Day Warehouse blijven ze constant in beweging. De dames gaan namelijk zeer regelmatig op inkoopjacht en dan is het motto: alles inslaan wat we zelf leuk vinden. Waar we ook erg blij van worden, elke Day-aankoop wordt voorzien van een mooie verpakking: óók hebbedingen voor jezelf. Dan heb je toch echt een nice day?!

 

DayWarehousekleding

DayWarehouseaccessoires
Day Warehouse
Moenenstraat 13
Tel +31 (0)24 7504 261

ma 1-17.30 | di, wo vr 10-17.30 | za 10-17 | zo 13-17

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed