Aan den Lijve

Posted By Admin@LinkU / 11 augustus 2016 / 0 Reacties

Ken je dat, dat je hoofd vol zit, en je lijf leeg voelt? Dat je druk bent in je hoofd met allerlei plannen en ideeën, maar dat je er niet aan toe komt om er iets mee te doen? Dan kan een holistische ontspanningsmassage van Caroline van massagepraktijk ‘Aan den lijve’ je helpen om weer te zakken in je lijf en in alle rust te ervaren wat je allemaal voelt.

Spanningen en lastige gevoelens zetten zich vast in je lijf. Je merkt dat je je stijf voelt, moe bent of pijntjes krijgt; een schouder die opspeelt, hoofdpijn, last van je onderrug. Vaak zijn dat signalen dat je ergens spanning vasthoudt of dat er iets zit wat je tegenhoudt. Door met nieuwsgierigheid te onderzoeken wat je lijf je te vertellen heeft, kom je dichter bij je gevoel en een dieper weten. Je wordt je bewust van spanningen in je lijf en komt meer in contact met wat je voelt.

Door de massage wordt je uitgenodigd om te onderzoeken waar je spanning vasthoudt en zo contact te maken met wat je voelt. En alles wat je daarin tegenkomt is goed, er hoeft niets weggemasseerd te worden. Zo beweeg je je van denken, naar voelen, naar zijn. Na de massage van Carline voel je je lichter, vrijer en ben je dichter bij jezelf. Het proberen waard, toch?!

Aandenlijve-massage

AandenlijveCarolien
Aan den Lijve
Berg en Dalseweg 127
Tel +31 (0)6 12 45 08 97
aandenlijve.net

di,wo+vr 9.30-17

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed