Hotel Blue | Juliette

Posted By Admin@LinkU / 11 augustus 2016 / 0 Reacties

Aan de Oranjesingel prijkt sinds zomer 2016 het kakelverse hotel van de ondernemers van hotel en restaurant MANNA: hotel Blue. Turns out: Blue is everything but ordinary.

Blue is allereerst een hotel en telt 30 kamers. Met een small double, een standard double en een longstay bieden ze je voor een fijne prijs een moderne en comfortabele kamer aan. En daar krijg je dan een fantastisch MANNA-ontbijt bij, dat ook to go kan. Service waar wij van houden. Maar Blue is meer dan alleen een hotel. Er is een fantastische Blue bar met een eyecatcher van een tegelwand, waar je cocktails, goede wijn en een eigen Blue-gin (ontworpen door barmanager Ivar de Lange) kunt drinken. Wil je er nóg relaxter bij zitten? Dat kan ook in Juliette’s lounge en Salon de Thé, inclusief woonkamer met haardvuur, een vitrine vol sweets en een fijne koffiemachine. Of neem letterlijk een kijkje in de keuken bij Juliette’s Cosina. Je neemt plaats aan het kookeiland of aan de aanschuiftafels die in de open keuken staan en bestelt wat te eten dat de chef direct voor je neus klaarmaakt.

Inpandig is tevens de boetiek van JessyJee. Geopend op reguliere shopdagen van 13:00 tot 19:00 uur en onderdeel van het Blue-luxe-concept. Mocht je niet genoeg kleding mee hebben gebracht dan verover je hier een nieuw zeldzaam exemplaar. Van elke jurk (en idem voor alle andere JJ fashion items) is er namelijk maar één in elke maat.

 

HotelBluekitchen

HotelBlueLounge
Hotel Blue
Oranjesingel 14-20
Tel +31 (0)24 744 0094
blue-nijmegen.nl

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed