Subba

Posted By Admin@LinkU / 11 augustus 2016 / 0 Reacties

Hoe vaak komt het niet voor dat je iets moois voor je huis zoekt, maar niks origineels kunt vinden? In de Stikke Hezelstraat in Nijmegen zit dé oplossing. Monique Schievers runt hier de superleuke en wereldse interieurwinkel ‘Subba’. Een plek om je te verwonderen en om plezier te hebben over wat er zo anders kon zijn aan zoiets simpels als een blikken tafeltje uit Marokko, emaillen schalen uit China of dat plastic vloerkleed uit India.

Eenmaal binnen kom je ogen tekort zoveel leuks is er uitgestald. Het beste kun je er dan ook gewoon tussen duiken en op je gemak alle woon-, keuken- en kindercadeaus plus accessoires en andere leuke hebbedingen bekijken. Eigenaresse Monique vult het assortiment regelmatig aan met nieuwe aanwinsten uit India, Marokko, Mexico en China en verkoopt tevens ook artikelen van Europese makers en ontwerpers.

Achterin de winkel is er een enorm assortiment aan matraskussens. Deze worden met de hand gemaakt in Marokko. Het zijn vaste, stevige kussens met een vulling van textielpluis. Je kunt uit veel verschillende stoffen kiezen. Unistoffen, basicstoffen met een print of luxere stoffen. Inrichting stress? Deel dan met het Subba-team foto’s van je interieur dilemma. Monique, maar ook Kim, Dies, Ditte, Claire en Linda doen erg hun best om mee te denken over verlichting, vloerkleden, matraskussens etc.

Winkelen van achter je computer? Ook dat kan bij Subba! Check de webshop voor het uitgebreide assortiment.

 

Subbabankjes

SubbaKopjes
Subba
Lange Hezelstraat 70
Tel +31 (0)24 3604 514
subba.nl

ma 11-18 | di 10-18 | wo 10-18 | do 10-20 | vr 10-18 | za 10-17 | zo 12-17 |

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed