Thiemeloods

Posted By Admin@LinkU / 11 augustus 2016 / 0 Reacties

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een feestje of (zakelijk) event? In de Thiemeloods in Bottendaal, vlakbij de oude Biotexfabriek, vind je drie ruimtes met karakter onder één dak. De sfeer is intiem en huiselijk, dus met een kleine groep kun je hier ook goed terecht. Verwacht je meer gasten? Geen probleem. De drie zalen (apart of samengevoegd) bieden verschillende mogelijkheden.

Bij de Thiemeloods zitten ze nooit stil. Dit is namelijk ook the place to be voor cultuurliefhebbers. Van concerten tot vinylmarkten, theatervoorstellingen en dansworkshops. Tijdens deze evenementen én op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur, is de Foyer geopend voor koffie, (huisgemaakte) taart, borrel en bijpassende happen. Plof neer op het terras, in het park (tegenover) of op de bank binnen en waan je in de chille Bottendaalse sfeer, uit de drukte van de stad. Het (fris)drank assortiment is helemaal biologisch en de wijnliefhebber kan zijn of haar hart ophalen in de winkel van LenkensWijn in het ProefLokaal.

 

Thiemeloodsbar

Thiemeloodsinterieur
Thiemeloods 
Leempstraat 32
Tel +31(0)6 25 51 80 99
thiemeloods.nl

vr-za 12-18 en tijdens openbare evenementen

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed