What’s on this weekend – 12 t/m 14 augustus

Posted By Admin@LinkU / 12 augustus 2016 / 0 Reacties

Zin in een weekend vol muziek, kunst en bites? Dan word je op je wenken bediend. De foodtrucks zijn weer massaal present in Nijmegen. Hap lekker rond met goede live muziek op de achtergrond, zoek een ‘openbare piano’ en speel de sterren van de hemel of ga los op een mooi feest.

Roadtrip-etsy

Nijmegen kookt
Foodtruckliefhebbers opgelet. Nijmegen kookt belooft een leuk feestje te worden. Er is met tientallen artiesten verdeeld over drie podia genoeg keus: jazzy saxofoonmuziek van Hans Dulfer, Boomshakalak in de feesttent, of Nijmegens eigen Ronnie Ruysdael… om maar even wat te noemen. Drankliefhebbers hoeven gelukkig niet te kiezen uit wijn of (speciaal)bier aangezien ze beide vertegenwoordigd worden. En met meer dan 50 foodtrucks is er voor iedereen iets lekkers te happen. Toegang is gratis: je betaalt wel één muntje voor een goed glas.

What’s on: Music and Food
Where? Goffertpark
When? 11-14 augustus

Hoofdfoto

Roadtrip festival
Begonnen in Amsterdam, met een tussenstop in Vuren en als eindstation Nijmegen: Convoi de Fête. Convoi de Fête is een rondtrekkend festival, waarbij de organisatie in handen ligt van de artiesten, muzikanten en koks zelf. Klinkt goed toch? Dit feestje is natuurlijk, hoe kan het ook anders, te vinden op ons eigen cultureel terras De Kaaij. Zin in een weekend vol muziek, kunst en bites? Toegang is gratis. Zie voor de line-up het facebookevent.

What’s on? Roadtrip Festival
Where? De Kaaij
When? 10-14 augustus

Piano-3

Buiten Spelen: Openluchtpiano’s
Heb je ze al gespot? In de stad zijn negen tot kunstwerkgemaakte piano’s gedropt voor spontaan geïmproviseerde muzikale optredens. Mocht je een onbemande piano tegenkomen: grijp je kans om een tune of twee te spelen. In het Kronenburgerpark staat er in ieder geval één. Om alle piano’s te vervoeren, te stemmen en te verzorgen is een crowdfunding-actie opgezet. Doe hier aan mee en misschien win je wel een huiskamerconcert.

What’s on? Buiten piano spelen
Where? Everywhere in town!
When? 26 juli- 26 augustus

Merleyn

Losgaan @ Merleyn en Doornroosje
Na al dat eten zin om te bewegen? Dan kun je naar Merleyn voor Planet Rosevicee,: een eclectische combinatie van deep house en techno disco van Emilio Bestevez en Suzanne Kraft.
What’s on? Planet Rosevicee @ Merleyn | zaterdag 13 augustus om 23:00 uur.
Ben je meer van de hardere muziek dan kun je al headbangend losgaan op de muziek van industrial metalband Ministry bij Doornroosje. En weet dit is het enige optreden in Nederland.
What’s on? Ministry @ Doornroosje | Zondag 14 augustus om 20:45 uur.

FF-LisanneTekst: Lisanne Berendsen | Beeld: Etsy, Buiten Spelen, Doornroosje, Nadine Jansen

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed