Stoom beer&food

Posted By Admin@LinkU / 15 augustus 2016 / 0 Reacties

Waar vroeger de stoom ontsnapte uit de bouillonketels van de Honig-fabriek, is nu STOOM beer&food gevestigd, de nieuwste brewpub van Nijmegen. De combinatie van interessante bieren van kleine brouwerijen uit binnen- en buitenland met fijn comfort food – craftbeer & BBQ –  staat centraal. Extra win-win: van de buren, microbrewery Oersoep, waarmee intensief wordt samengewerkt, worden exclusieve bieren geschonken.

Naast al dat bier bijzonders, vind je bij STOOM beer&food ook een goedgevulde menukaart. Nieuwe bieren staan centraal, net als de hoge kwaliteit van het eten. Edo van der Veer, de gepassioneerde chef, braadt ’s avonds met liefde kippen aan het spit in de rotissoir. Of je nu op het terras in de zon of onder de glimmende STOOMbuizen in de oude fabriek wilt zitten: alles is mogelijk!

Kijken hoe Oersoep bier gebrouwen wordt en de sfeer (en bier!) proeven van een moderne brouwerij: dat kan ook. Of je nu alleen voor het brouwproces komt, of achteraf ook een kleine proeverij van diverse Oersoep bieren wilt beleven: beide tours zijn te reserveren.

Stoomtafels

Stoombeerfoodbar
Stoom beer&food
Waalbanddijk 14D
Tel +31(0)24 202 0010
stoomnijmegen.com

di-do 16-00 | vr +za 14-02 | zo 14-00

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed