Black & Blue

Posted By Admin@LinkU / 6 september 2016 / 0 Reacties

Deze rauwe american-style zaak gelegen op creatieve broeiplek ‘De Houtwerf’, bekroonden wij eerder al met de titel ‘mencave’ van Nijmegen en daar is geen woord over gelogen. De bijzondere én tegelijkertijd gouden combinatie van BBQ-stuff en classic workwear verhoogt de echte mannensfeer bij Black & Blue. Kijk rond tussen al het fantastisch dat uit Amerika is geïmporteerd: van iconische denimwear tot aan speciale houtskool en de lokale bbq-sauzen. Als je geluk hebt komt de barbeque-geur je tegemoet en pik je meteen wat tips mee over hoe je de beste pulledpork en crispy spareribs maakt.

Vriendschap en brotherhood staan bij B&B-mannen Barry en Sjors centraal. Eenmaal binnen is de kans groot dat je op één van de relaxte banken in het midden van de zaak belandt mét een biertje in de hand. Op donderdag en zaterdag zie je dan tevens in-house barber DJI in actie. Voor een authentieke haircut of hot towel shave ben je bij hem aan het juiste adres.

Een barbecueworkshop, bedrijfsuitje of een Amerikaanse barbecue op locatie? Een nieuwe barbecue uitproberen of je favoriete recept laten proeven aan andere enthousiastelingen? Bij Black & Blue is het allemaal mogelijk. Er is een eigen workshopruimte in de zaak waar Barry en Sjors workshops geven voor beginners, gevorderden en experts.

 

BlackBlueBarber

BlackBluewinkel
Black & Blue
Haterseweg 23b
Tel +31 (0)6 41 84 10 10
black-and-blue.nl

ma dicht| di, wo, vr 9.30-17.30 | do 9.30-20 | za 10-17

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed