Yoga Kula

Posted By Admin@LinkU / 12 september 2016 / 0 Reacties

Verstopt in een sfeervol zijstraatje in de Nijmeegse benedenstad zit Yoga Kula. Een lichte, ruime studio waar eigenaresse en yogadocent Michelle de Wit op een prettige kleinschalige én persoonlijke manier actieve yogalessen geeft.

Michelle is een gecertificeerd yogadocent, afgestudeerd aan de Nijmeegse Yogaschool van Ron van der Post, en combineert al jaren haar werk in de culturele sectie met haar liefde voor yoga. Ondanks haar filosofische aard en de contante zoektocht naar de zin en de kern van het bestaan, is geworteld zijn in de realiteit volgens Michelle essentieel. Ze vindt het belangrijk dat yogabeoefening nuchter, gegrond en humorvol is. Juist deze niet vage of zweverige omarming van yoga maken haar lessen zo populair.

De lessen bij Yoga Kula zijn voor jong en oud, van yoga-virgin tot -expert. Typisch Yoga Kula: elke les wordt er rekening gehouden met individuele verschillen en houdingen worden op verschillende niveaus aangeboden. Hierdoor zijn de lessen voor iedereen interessant en uitdagend op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Alle reden om hier je yogamat uit te rollen, toch?

 

YogaKulales

YogaKulastudio
Yoga Kula
Bottelstraat 1G
Tel +31 (0)6 47 56 88 51
yogakula.nl

Lestijden zie online

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed