What’s on this weekend – 16 t/m 18 september

Posted By Judith Sterkenburg / 16 september 2016 / 0 Reacties

Het is weer vrijdag, weekend o’clock! Én tijd voor je wekelijkse dosis FollowFox weekend-tips. Komende dagen wordt het van Nijmegen-oost tot west een en al old school gezelligheid met bier, goed eten én een pop-pub-quiz met toffe prijzen.

bier-weekend-whats-on

Beer time & pubquiz action
Waar de een graag van zijn zomervoorraad speciaalbier af wil, komt de ander ‘speciaal’ aanrijden met wel een heel bijzonder voertuig om je te laten proeven van het gele goud. Bij Demain is het tijd voor een nieuw speciaalbier-assortiment en daarvoor hebben ze de #NoWasteSunday uitgebreid tot een ‘Weekender’. Dat betekent: het hele weekend lang afscheid nemen van alle speciaalbiertjes voor een zacht prijsje.
Change of scenery? Zoek dan zondagmiddag een plek op het terras van Café Jos. De bijzondere bierwagen van Omer trekt door het land en strijkt neer in Oost om je te laten proeven van dit frisse bier. Cheers!

What’s on? Speciaalbier Weekender
When? Zaterdag 17 september vanaf 16.00 uur t/m zondag 18 september 24.00 uur
Where? Demain

Omer-biertour-Cafe-Jos-foto-Omer

What’s on? Omer Bierwagen on tour
When? Zondag 18 september om 17.30 uur
Where? Café Jos Meesterschenkerij

Vind jij ook dat pubquizzen altijd een beetje leuker wordt met een biertje op? Ga dan zondag gelijk door naar de Popquiz bij Beij Ons. Kraak je hersenen en ga de competitie aan met fotoronden, open vragen en niet te vergeten… muziek. Meedoen kan met een team van maximaal vijf personen en je betaalt €3,- p.p. PS: er zijn leuke prijzen te winnen!

What’s on? Popquiz!
When? Zondag 18 september om 14.00 uur
Where? Café Beij Ons

Toko-Pietje-blanda-pop-up

Fijne schuif-maar-lekker-aan tips
Bij drinken hoort lekker eten en ben jij fan van alles wat uit de Indische of Thaise keuken komt, mis dan zeker niet de Pietje-pop-up bij Puux zaterdagavond. Elke maand opent Toko Pietje Blanda de deuren van een pop-up restaurant om met leuke mensen lekker te eten. Voor € 25,00 wordt een voor-, hoofd- en nagerecht in Aziatische stijl geserveerd. Dat wordt lekker peuzelen bij Pietje @ Puux. Van te voren wel even reserveren.

What’s on? Peuzelen bij Pietje @ Puux
When? Zaterdag 17 september om 19.00 uur
Where? Puux

Mediterraans-menu-de-Villa

Waan je zondag in de Villa aan de Méditerranée en schuif aan voor een mediterraans driegangen verrassingsdiner. Het belooft een avond vol Italiaanse emotie, Spaanse klanken en Griekse invloeden te worden, omlijst met, jawel… mediterraanse filmmuziek. Wij zeggen: dé ultieme afsluiter van weer een bloedhete zomerse week. Buon appetito.

What’s on? Mediterraanse avond @ de Villa
When? Zondag 18 september om 17.30 uur
Where? De Villa (voorheen Droomvilla Lux)

Zomerse-stadwandeling-binnenstad-Nijmegen-holland.com_

Stadswandeling @ Nijmeegse binnenstad
Zondagmiddag is dé kans om de Nijmeegse binnenstad eens door andere ogen te bekijken. Én plekken te ontdekken waarvan je het bestaan niet eens wist. Om het nog bijzonderder te maken lopen er naast de gids en stadskenner Henk Rullmann ook een dichteres, flamencodanseres en muzikant mee. Wat zij precies gaan doen? In ieder geval voor een fijne onderbreking zorgen. Kosten zijn € 15,00 p.p. en je moet je van te voren even aanmelden.

What’s on? Zomerse stadswandeling @ binnenstad Nijmegen
When? Zondag 18 september van 15.00 – 17.30 uur
Where? Start bij Café Goossens

FF-JudithTekst: Judith Sterkenburg
Beeld: Judith Sterkenburg, Toko Pietje, Holland.com

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed