Mindfulness Nijmegen

Posted By Admin@LinkU / 19 september 2016 / 0 Reacties

Herkenbaar… Dat gevoel dat je jezelf soms voorbij rent? Dat je te veel piekert over werk, lief, vrienden en familie? Of dat je gewoon behoefte hebt aan wat meer rust in de dagelijkse hectiek? Een moment met je aandacht bij jezelf zijn kan echt het verschil maken. En Brenda Lelie van Mindfulness Nijmegen leert je op een prettige én toegankelijke manier gedurende een 8-weekse mindfulnesstraining precies hoe dit moet!

Mindfulness wordt ook wel aandachtstraining genoemd. En dit is dan ook precies wat je gaat doen: je aandacht trainen! Dit is niet gemakkelijk en daarom ga je naast de wekelijkse bijeenkomsten ook elke dag thuis aan de slag met de oefeningen die je van Brenda meekrijgt op cd’s. Door je aandacht te trainen merk je beter op wat er om je heen, maar ook in je lichaam en je hoofd gebeurt. Op die manier kun je veel bewuster op situaties reageren, in plaats vanuit automatische patronen, die we allemaal hebben.

Naast de trainingen organiseert Brenda ook losse inloop-uren, mindfulnessdagen en -weekenden. Ongeacht of je al eens eerder een training hebt gevolgd is het soms heel fijn om samen met anderen te oefenen.

Extra mooi. Om mindfulness voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken zijn de trainingen en andere activiteiten van Brenda zoveel mogelijk op basis van waardebepaling achteraf. Aan het eind van bijvoorbeeld een training bepaal je zelf hoeveel je betaalt gebaseerd op wat het je heeft gebracht en natuurlijk ook op wat je te besteden hebt.

 

brenda-lelie-3

brenda-lelie-1
Mindfulness Nijmegen
Verschillende locaties
Tel +31 (0)6 12 66 55 65
brendalelie.nl

Lestijden zie online

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed