Lebowski

Posted By Admin@LinkU / 23 oktober 2016 / 0 Reacties

Niet enkel koffiebars rijzen als paddenstoelen uit de grond, ook wijnbars zijn een booming business. En gelukkig hebben we met de komst van Lebowski begin 2016 een mooie aanwinst in Nijmegen er bij. Lebowski is een no-nonsense wijnbar waar iedereen, ongeacht ervaring of kennis, kan proeven van een karaktervol glas.

De jonge ondernemers Josca en Vera deden eerst een flinke dosis horeca-ervaring op bij de Blonde Pater, voordat ze de deuren openden van hun eigen hotspot in de Bloemenstaat. Met succes. Het tafeltje dat wordt geholpen door Josca, heeft dezelfde ervaring als het tafeltje dat geholpen wordt door Vera en Lebowski trekt anno nu volle zalen.

Een mooi pand vol gezelligheid met een groot wijnassortiment en matching bites, dat is wat de dames met de wijnbar voor ogen hadden. Mission accomplished! Tot in de late uurtjes zit het hier lekker vol met leuk, hip volk. En de bierlovers? Zij worden niet vergeten. Voor hen staat er een mooie selectie speciaalbiertjes op de kaart.

Lebowskiwijn

Lebowskibar
Lebowski
Bloemenstraat 84
lebowski.nijmegen@gmail.com

di-do 15-00 | vr-za 15-01 | zo 15-00

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed