What’s on this weekend – 11 t/m 13 november

Posted By Judith Sterkenburg / 10 november 2016 / 0 Reacties

Oh boy wat een fantastisch weekend hebben we op komst! Heerlijk shoppen bij een earparty (uitleg volgt), klappertandend de goedheiligman opwachten en de volgende ochtend in je pyjama ontbijten voor het goede doel. Check dit en meer in onze weekendtips.

blue-borrel

Offline Afterwork Borrel

Dé afsluiter voor een pittige werkweek is dit weekend te vinden bij hotel Blue. Onder het genot van een fijne borrel en lekkere happen kun je met ondernemend Nijmegen op een losse manier netwerken en dat hoeft lang niet altijd zakelijk te zijn. Het motto is: ontmoet nieuwe jonge ondernemers voor het eggie, in plaats van online.

What’s on? Borrel van Offline Afterwork
When? Vrijdag 11 november 2016, vanaf 17:30 uur
Where? Hotel Blue

Eline-Rosina-earparty-3

Eline Rosina Earparty

Je weekend begint mooi bij Down Town vrijdagavond. Het Nijmeegse oorbellenmerk Eline Rosina van Hanna Pranger geeft daar namelijk een heuse earparty. Al champagne-toostend tik je met 20% korting de nieuwe collectie op de kop. En besteed je meer dan 30 euro na de korting? Dan ga je ook nog met een fijne goodiebag naar huis. Dus neem je vriendinnen mee op sleeptouw en shop ‘till you drop!

What’s on? Oorbellenfeestje met champagne
When? Vrijdag 11 november 2016 van 19:00 uur tot 21:30 uur
Where? Down Town op de Kannenmarkt

intocht-goedheiligman-nijmegen

De Sinterklaasintocht

Voor een hoop nerveuse kiddo’s kan hét feest dit weekend eindelijk beginnen! Sinterklaas doet zijn intocht en komt aan op de Waalkade. Hij wordt ook dit jaar natuurlijk ontvangen met optredens en ander moois, waarna de weg vervolgd wordt naar de Grote Markt.

What’s on? Intocht van de goedheiligman
When?
Zaterdag 12 november 2016 om 13:00 uur
Where? Waalkade en Grote Markt

draaitafelen

Draaitafelen

Heerlijk laagdrempelig, maar gegarandeerd een feest! Zaterdagavond is het open podium en is naast de professionele DJ ook de amateur meer dan welkom. Of je nu oldskool vinyl draait of met je MP3’tjes op pad gaat, het maakt niet uit. Just be there!

What’s on? Live open podium voor vinyl, CD, cassette en MP3-DJ’s
When? Zaterdag 12 november 2016 van 20:00 uur tot 02:00 uur
Where? Brebl bij het Honigcomplex

doppio

Ontbijten voor ALS

Lekker gefeest op zaterdagavond? Ideaal, want: je schuift lekker in je pyjama aan een ontbijt bij Doppio. Verschijn je daadwerkelijk in je pyjama? Dan is je kick start of the day gratis. Zonder pyjama mag natuurlijk ook. Het belangrijkste is dat er gegeten en daarmee gedoneerd wordt voor stichting ALS. Mooi doel, mooie zondag.

What’s on? Gratis ontbijten in je pyjama voor ALS
When?
Zondag 13 november 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur
Where? Doppio Espresso aan Plein 44

Have a Foxy weekend!

FF-Avalon
Tekst: Avalon Diebels | Beeld: Eline Rosina, Blue, Met Hartjes, Doppio en Judith Sterkenburg

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed