What’s on this weekend – 25 t/m 27 november

Posted By Admin@LinkU / 25 november 2016 / 0 Reacties

Whaa… keuzestressss! De lijst van must-see’s en do’s voor dit weekend is ENORM en laat ons fox-hart nóg sneller kloppen. Sla je slag op Black Friday, check nieuwkomer ‘Days of Blossom’ en scoor een vintage outfit regelrecht uit oma’s closet. Dan note to self: scoor herfstige kaarten en ga los, reserveer een meatlovers workshop spot en hap – ergens tussen de bedrijven door – naar zuurstof.

Black-Friday

Ga los op Black Friday!

Black Friday it is! Een hele dag shoppen in (web)winkels – tegen de beste aanbiedingen – is precies wat je nodig het tijdens dé shopmaanden van het jaar. Dit ware koopspektakel was vorig jaar een daverend succes en beloofd voor dit jaar de olievlek te verspreiden. Ready? Steady? Let’s shop!

What’s on? Black Friday
Where? Deelnemende (web)winkels en heel veel Nijmeegse ondernemers in centrum Nijmegen.
When? Vrijdag 25 november 2016.


days-of-blossom-2

Bloei op bij Blossom!

Dat de Bloemerstraat een bloeiende ondernemers-vijver is, willen de organisators van de ‘Days of Blossom’ dit weekend extra onderstrepen. In samenwerking met heel veel creatieve partners – het Go-Shortfestival, ODDSTREAM, Deep End film, productiehuis de Wintertuin, Cup of Blackbird – en lokale ondernemers als MOOD conceptstore, de Bierhoeder, LEBOWSKI en café de Plak, is een cultureel programma voor jong én oud uitgestippeld. Zowel publiek als startende ondernemers kunnen een weekend lang terecht voor creativiteit, inspiratie en workshops. Met op vrijdag de kick-off. Benieuwd naar het gehele programma, check het hier!

What’s on? Days of Blossom
Where? Bloemerstraat 115, Nijmegen
When? Vrijdag 25 t/m zondag 27 november van 17.00 tot 17.00 uur.


vintage-people

Vintage met een verhaal

Staat de ene vintage kledingmarkt nog vers in ons geheugen, komt de volgende alweer voorbij. Wat deze kledingmarkt echter uniek maakt? Je outfit koop je letterlijk bij haar vorige eigenaar: namelijk bij grandma herself! Dit weekend verkopen ouderen in seniorencomplexen eigenhandig hun kleding aan de jongvolwassenen. Waarom? Achter ieder pre-loved kledingstuk schuilt vaak een mooi verhaal. Nieuwsgierig? Zorg dat je zaterdag op de Voorstadslaan bent!

What’s on? Vintage People, 2 euro entrée
Where? Voorstadslaan 126, Nijmegen
When? Zaterdag 26 november, 14.00-17.00 uur.


Sneakerinblaadjes

Herfstig feest!

Wees er snel bij, want dit herfstfeest wil je natuurlijk niet missen. De Vasim biedt een podium voor verscheidene artiesten die dit festival tot een ware weekend-knaller gaan maken. Er is geen deurverkoop – en ook de laatste tickets gaan als warme broodjes over de toonbank – dus kom in actie. Voor 35 euries is een toffe, herfstige avond gegarandeerd.

What’s on? Herfstdrift
Where? De Vasim, Winselingseweg 145 Nijmegen
When? Zaterdag 26 november, 13,00-23.55 uur.


oudewaabrug

Hiken in de Nevengeul!

Van zuurstof opsnuiven knapt een mens op. Laat daarom wat ruimte over in je agenda om dit weekend aan te haken bij de Winterwandeling in de Nevelgeul en uiterwaard. Natuurgids Jan Rijnders neemt je mee in het verleden en heden van de Waal, de natuur, het stadseiland, de Nevelgeul en de uiterwaard; een ultieme wandelervaring in de herfstzon. Aanmelden kan via dkrol@fo.nl en kost 15 euro (incl. verrassing). Ontspannen to the max!

What’s on? Winterwandeling in de Nevelgeul en uiterwaard
Where? Vertrek bij Hotel Belvoir, Graad van Roggenstraat 101, Nijmegen
When? Zaterdag 27 november, 13.30-16.00 uur. LET OP: de wandeling gaat helaas niet meer door! 🙁


The-Black-Fox-Slagerworkshop

Meatlovers gezocht!

Altijd al willen weten hoe je als een echte pro een stuk vlees moet behandelen of bereiden? Zet dan de slagersworkshops of demonstraties van restaurant & slagerij ‘The Black Fox’ op de agenda voor 2017. Slager Niels gaat je de fijne kneepjes van het vak leren tijdens losse workshops of het slagerscollege. In dit geval is het echt less is more en zijn er per workshop slechts 10 plekken te vergeven. Check de site voor meer info. PS: ook een leuk Sint- of kerstcadeau!

What’s on? Slagersworkshops, demonstraties of het slagerscollege
Where? Restaurant/slagerij The Black Fox, Kelfkensbos
When? Verschillende datums vanaf januari 2017.


Happy Fox-on weekend!

FF-NadineTekst: Nadine Jansen | Beeld: Etsy, Blossom, Loes Haver, The Black Fox

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed