What’s on this weekend – 2 t/m 4 december

Posted By Judith Sterkenburg / 1 december 2016 / 0 Reacties

Een koud biertje of hot chocolate? Een nacht doorhalen of juist een lazy Sunday? Met deze weekendtips is het up to you. Dus voor wie de komende dagen liever niet onder de pepernoten-plak zit: luidt het weekend in met twee knallende feestjes op vrijdag- en zaterdagavond. Om daarna op zondag lekker uit te brakken en je hoofd leeg te maken op het Honigcomplex.

Haypah-Gastvrij-groove-feestje

Gastvrij december

De gastheren van Gastvrij hebben vanavond weer een lekker feestje voor je in petto. Graag geziene lokale helden als Yirkhu B2B, Jens Akkermans, Gamblebag, Hansz, Jan Liefhebber en Haypah draaien een fijne selectie van diepe minimal, house grooves en hardere techno- en house. “Een echt Nijmeegs onderonsje”, zoals ze het zelf noemen. De deur staat open, bring your friends en enjoy the party!

What’s on? Gastvrij
When? Vrijdag 2 december, van 22.00 – 06.00 uur
Where? Gas 19

boogie-nights-lux

Voetjes van de vloer

In LUX wordt er zaterdagavond niet met pepernoten, maar met 70’s, 80’s en early 90’s hits gestrooid! Boogie Nights is terug in Nijmegen en dat betekent voetjes van de (verlichte) discovloer. Om helemaal back in time te gaan worden ook de originele videoclips op het grote bioscoopdoek afgespeeld. Stil staan is geen optie: dansen, dansen, dansen zul je!

What’s on? Boogie Nights
When? Zaterdag 3 december, van 22.00 – 03.00 uur
Where? LUX

the-school-of-life-on-tour-in-nijmegen

Rust in je hoofd

Sundays are for chilling. Helemaal na twee van die nachtelijke feestjes op vrijdag- en zaterdagavond. Kun jij een beetje ‘rust in je hoofd’ wel gebruiken? Kom dan zondagmiddag naar de laatste masterclass van The School of Life on Tour. Jan-Wolter Bijleveld neemt je mee in alle ins en outs van onrust én gemoedsrust. Met inzichten uit de biologie, psychologie en filosofie ga je helemaal zen naar huis. Meer weten? Kijk dan op de website van The School of Life. Hier kun je ook je ticket bestellen.

What’s on? The School of Life on Tour in Nijmegen
When? Zondag 4 december, van 14:00 – 16:30 uur
Where? Honigcomplex

chocoladeletter-stempel-etsy

Life is like a box of…

Heb je naast het net gevist met onze pepernoten-winactie? Ga dan zondagmiddag voor de herkansing en maak je eigen chocoladeletter bij The Chocolate Bar. Voor nog geen 5 euro kun je je favorite flavour voorzien van de mooiste decoraties en mag je ‘m ook nog inpakken. Handig voor als je nog een last-minute cadeau nodig hebt voor morgenavond!

What’s on? Maak je eigen chocoladeletter
When? Zondag 4 december, van 12:00 – 17:00 uur
Where? Honigcomplex

Have a fox-on weekend!

FF-Judith
Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: Etsy, LUX, Gastvrij, Schoof of Life

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed