De FollowFox lastminute m/v kerstcadeau guide!

Posted By Admin@LinkU / 19 december 2016 / 0 Reacties

Je wordt waarschijnlijk deze week meegesleurd in werkborrels, familieverplichtingen en kerstlichtjes. Mocht je je kerstcadeaus nog niet hebben gescoord, lees verder – we vroegen het gehele FollowFox-team naar ludieke, lastminute kerstcadeau hotspot tips!

 

 Avalon, FollowFox Redacteur:

Mood puts me in the right mood for some Christmas shopping! Deze conceptstore is namelijk van alle markten thuis: lekker leesvoer, decoratie voor thuis, iets kleins voor de kleintjes en coole fashion items. Zo shop ik voor mijn hele familie in één keer en wordt mijn cadeau ook nog eens zeer onderdekerstboom-waardig ingepakt. Houtstraat 59.

 ***

Marie Cecile, FollowFox vormgever:

Deze smalle armbanden van Nic & Friends koop je sinds kort bij Coef Lifestyle for Men en zijn gemaakt van materialen zoals waxed katoen & sterling zilver. De armbanden zijn handgemaakt en je kunt ze eindeloos combineren. Leuk als kerstcadeau of om per ongeluk voor jezelf te houden. Ziekerstraat 165 – 167.

 ***

Lisanne, FollowFox Redacteur:

Bij ons in de familie was het cadeau-geven-motto altijd: something you want, something you need, something you wear, something you read. Bij de Dekker van de Vegt ben je voor het read-gedeelte aan het juiste adres. Mocht je een insectenkookboek willen kopen, een reisgids voor een super obscuur land of specifieke hobbyboeken of tijdschriften: it’s all there! Marikenstraat 29.

 ***

hangende-kerstboom-512-nijmegen

Extra kersttip van Lisanne: Heb je nog geen kerstboom? Scoor een met de hand opgebonden (voor de ingewijden onder ons: een Kokedama) mini hangende kerstboom bij Bleshyou. Daar passen naast mooi ingepakte boeken zelfs de allergrootste cadeaus onder. Van Broeckhuysenstraat 20.

 ***

Tessa, FollowFox vormgever:

Speelgoedwaalhalla ‘De Regenboog’ is voor mij elk jaar the place to be. En extra fijn: bij de Regenboog nemen ze graag goed de tijd om je te helpen ook gedurende deze hectisch feestdagen! Van Welderenstraat 17.

 ***

Judith, FollowFox eindredacteur:

Sid & Liv is toch wel mijn all time favorite hotspot. Je kunt er heerlijk eten, drinken én de leukste cadeaus scoren. Van het bestek waar je mee eet, tot de lampen die aan de muur hangen, het behang én toffe deco items: alles wat je bij Sid & Liv in de zaak ziet, is de koop in de winkel. No wonder dat ik ook hier moet zijn voor mijn last minute kerstcadeaus. Engel – hoe toepasselijk! – heeft een superleuk notebook om je eigen guirlande te maken! Van Welderenstraat 95.

 ***

Nienke, FollowFox hoofdredacteur:

Stress does not go with any outfit en dus shop ik dit jaar mijn gehele outfit in één winkel! Waar moet je zijn? Dames loop binnen bij Kameleon – a little birdie told me: in 2017 openen de deuren van Kameleon 2.0 -, en mannen Sébastien F. is waar je moet zijn. Mooi meegenomen: de sale is inmiddels ook gestart! Ziekerstraat 132 en Ziekerstraat 96.

 ***

Nadine, FollowFox Redacteur:

Hoe maak ik mijn kerstontbijt 2016 onvergetelijk? Met ambachtelijke jam, een goedgevulde kerststol en biologisch brood vers uit de oven van Brood op de Plank. Oh, en wist je dat na de kerst ook volop bio-oliebollen worden gebakken in dit bakkerscafé? Alle reden dus om een bezoek te brengen aan deze fijne plek. Smakelijk eten! Castellastraat 29.

 ***

Sophie, FollowFox redacteur:

Zul je zien dat ik ook dit jaar toch lastminute nog even de stad in moet om de laatste kerstinterieur items en cadeaus te scoren. Het laatste waar ik dan zin in heb is in de drukte de hele stad afstruinen. Mijn oplossing? Even binnen lopen bij One Stop Xmas Shop: Make My Day. Stikke Hezelstraat 65-67.

 ***

 

Tekst: FF-team | Beeld: Etsy, Unicult, Coef, De Regenboog, Bakkerscafé, Coef, Kameleon, FollowFox, Mood, 512.

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed