What’s on this weekend – 27 t/m 29 januari

Posted By Admin@LinkU / 26 januari 2017 / 0 Reacties

Cultuurliefhebber opgelet! You like beats? Check het Urban Music Festival. You like words? Hang dan – samen met de andere redactieleden – aan de lippen van Tim Hofman. You like great movies? See you in the dark!

dance

Urban Music Festival

De hele nacht bouncen, twerken en grinden op de vetste beats. De headliner is de enige echte Ronnie Flex. Andere (live)acts zijn o.a. Gio, Freddy Moreira en Glowinthedark. Wil je er bij zijn: regel snel kaartjes!

What’s on? Urban Music Festival
When? Vrijdag 27 januari, 22.00 – 05.00 uur
Where? De Kube, Honigcomplex

Memory Lane

Hield je vroeger al van dance muziek? Dit weekend komen de golden oldies voorbij met Jochen Miller, Francois, Jan Vervloet en Johan Gielen.

What’s on? MemoryLane
When? Zaterdag 28 Januari, 21.00 – 05.00 uur
Where? De Kube, Honigcomplex

Drifters opgelet:
Time flies en de voorverkoop voor Drift Witte Donderdag is woensdag al van start gegaan!

 

Poezieweek-Nijmegen

Live: poëzie, muziek & dans

Houd je van poëzie, maar dan zonder de beat? Of ben je muziekliefhebber, maar liever in een kleinere, intieme setting? Dan is dit jouw weekend! Afgelopen donderdag is de Nijmeegse poëzieweek van start gegaan. Hang zaterdag aan de lippen van Tim Hofman bij Dekker van de Vegt: hij leest voor uit zijn nieuwe dichtbundel. Check op dinsdag in de bieb – tegenwoordig the place to be – het poëziefeest met Nederlands dichter Jules Deelder. En noteer alvast woensdag 1 februari in de agenda voor het Stukafest: muziek, theater en dans verdeeld over 20 studentenkamers met een afsluitend feest in de Lindenberg.

 

Oscar-night

A night at the Oscars

Pak je het liever wat relaxter aan dit weekend? Het Oscar-seizoen is weer begonnen en het regent nominaties! Onze redactie-picks die nu in de bios draaien:

  • La La Land
  • Moonlight
  • Brimstone

Ga naar de LUX op donderdag – premièredag – en betaal slechts €5,50 voor een kaartje. Of kies net zoals onze redacteur Nadine op zondag voor een lazy breakfast buiten de deur mét daarna aansluitend een film.

 

Have a fox-on weekend!

FF-LisanneTekst: Lisanne Berendsen | Beeld: FollowFox

 

 

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed