What’s on this weekend – 3 t/m 5 februari

Posted By Admin@LinkU / 2 februari 2017 / 0 Reacties

Knock knock… who’s there? February. February who? The first weekend of February! En daarmee is ‘Dry January’ officieel ten einde. Tenzij … je besluit je goede voornemen nog even voort te zetten! Een weekend vol must-do’s buiten de deur vormt dan zeker een uitdaging, maar niets is onmogelijk! Van een bierfestival in Nijmegen-Oost tot een filmfestival in Nijmegen-Noord; dit wordt een awesome weekend!

Weekendtips-Nijmegen

Tribute @ Oost

Een weergaloos succes, dat is Tribute Oost! Jaarlijks bieden acht kroegen – op loopafstand van elkaar – het podium aan [ieder jaar wisselende] rock- en popiconen. De line-up van dit jaar is veelbelovend; van U2, Blondie, the Doors, Foo Fighters, the Rolling Stones tot Johnny Cash, Metal en more en CCR. Iedere band speelt drie rondes waardoor je in één avond mee wordt genomen in vijftig jaar popmuziek! Kaartjes zijn 7,50 en verkrijgbaar via de site of in één van de kroegen.

What? Festival Tribute Oost
When? Zaterdag 4 februari, vanaf 21.00 uur
Where? Beij Ons, the Shuffle, t Haantje, Eten&Drinken, Bij Basje, Cafe Jos en de Kroon.

Theater-GRAS-Nijmegen

Theatergezelschap GRAS @ Honigcomplex

Het grootste theatergezelschap van Nijmegen krijgt na zeven jaar(!) een eigen plek binnen de Honigfabriek. De GRASStudio, foyer en kantoor moeten na de verbouwing het nieuwe domein vormen voor de acteurs. De verbouwing is in volle gang en wordt gefinancierd dankzij Crowdfunding. Wanneer de bouw af is – verwacht half februari – kan de studio verhuurd worden voor bedrijfsevents, trainingen en voorstellingen. Om de opening alvast te vieren verzorgt het gezelschap op zaterdag hun festivalvoorstelling. Ticketsverkrijgbaar op de site.

What? Festivalvoorstelling, De Grote Relatieshow
When? Zaterdag 4 februari, 20.00 – 20.35 uur
Where? GRASStudio, Waalbanddijk 14 G

audrey-2

Audrey Hepburn Special @ LUX

Boekpresentatie en film op zondag een betere invulling van je alcohol-loze weekend? Dan zit je goed bij LUX! Schrijfster Miriam Guensberg presenteert haar boek ‘het geheim van Audrey H’ en zal alle interviewvragen beantwoorden van Elianne Keulemans en zelf boekfragmenten voorlezen. De presentatie over de – in Arnhem geboren en getogen actrice Audrey Hepburn – wordt gevolgd door de filmklassieker: Breakfast at Tiffany’s. Om de zondagochtend helemaal perfect te beginnen kun je voorafgaand genieten van het LUX-filmontbijt. Happy Sunday!

What? Audrey Hepburn Special
When? Zondag 5 februari
Where? LUX, Mariënburg 38 – 39

PACFestivalCinemec

PAC festival @ Cinemec

Dit weekend goed afsluiten met een frisje in de hand bij een goede film? Dat kan bij het PAC festival! Tijdens deze zestiende editie van het Pathe Alternative Cinema Festival, zullen tien uur lang Oscargenomineerde voorpremières vertoond worden. De aftrap wordt gedaan door ‘Jackie’, gevolgd door ‘Their finest’, ‘Mein Blind Date mit dem Leben’, ‘Hidden Figures’ en met als hekkensluiter ‘Gold’. Een zondag-vullend programma met Natalie Portman en Mathhew McConaughey aan je zij, dat noem ik nog eens een happy (week)end! Filmkaarten verkrijgbaar via de site.

What? PAC festival
When? Zondag 5 februari, start 10.30 uur tot 23.00 uur
Where? Cinemec Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 6

FF-NadineTekst: Nadine Jansen | Beeld: Cinemec, LUX, FollowFox

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed