What’s on this weekend – 10 t/m 12 februari

Posted By Admin@LinkU / 9 februari 2017 / 0 Reacties

Het aankomende weekend is er één met een flink partygehalte. Voor de single boys and girls de uitgelezen kans om nog een Valentijnsdate op de planning te zetten! Heb je dit weekend al een earlybird V-daydate? Ook daarvoor staat wat leuks in de Fox-agenda.

Umeme

Ben de Bendjes

De hele avond dansen (of raven voor de echte feestbeesten) op livemuziek uit alle windstreken van het land: van onder andere de Haagse The Incredible Stacks tot het Amsterdamse Umeme Afrorave. Tickets koop je voor €8,- bij Waaghaals records, De Plak en First Things First, maar ook via ikbenaanwezig.nl voor €11,-. Beslis je last-minute? Aan de deur betaal je €15,-. Voor meer info, check het facebookevent hier.

What? Ben de Bendjes
When? zaterdag 11 februari 2017 van 22:00 uur tot 06:00 uur
Where? Honigcomplex

Spaanse-foodworkshop

Spaanse kookworkshop

Dat de Spaanse keuken méér is dan tapas, kun je dit weekend leren bij de Fun Food Factory van Arno. Spaanse wijnen en niet voor de hand liggende gerechten spelen de hoofdrol in deze kookworkshop. Kosten: 65 euro voor een viergangendiner inclusief de wijnen! Aanmelden doe je via arno@funfoodfactory. Klik hier voor meer info.

What? Spaanse kookworkshop
When? : zaterdag 11 februari 17:00 uur 
Where? Fun Food Factory

Techno-feest-Breble

Acid A Go Go: Stay Up Forever

Acid techno? Acidcore? De redactie moest het even opzoeken, maar het gaat om de sound en dat levert deze zaterdag in Brebl een heftig feestje op met een hele flinke line-up. Scoor snel je tickets voor €12,50 via ikbenaanwezig.nl of voor €15,- aan de deur. Meer info vind je in het facebookevent hier.

What? Acid A GoGo: Stay Up Forever
When? zaterdag 11 februari 2017 van 22:00 uur tot 07:00 uur.
Where? Brebl

Kunstveiling-Unicef-Nijmegen

Kunstveiling Unicef

Biedt aanstaande zondag op de mooiste kunst uit de regio voor Unicef. Onder de hamer gaat schitterende glaskunst, schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s en weefkunst in allerlei prijscategorieën. De entree is gratis. Kijk hier voor meer info.

What? Kunstveiling Unicef
When? zondag 12 februari 2017 van 13:30 uur tot 16:00 uur
Where? De Lindenberg

Nijmegen-oude-stad

Winterse Stadswandeling door D’Ouwe Stad

Onze oude nachtburgemeester heeft weer iets leuks op de agenda gezet: een stadswandeling in het gezelschap van stadskenners, muzikanten en een poëet. Hou je camera maar in de aanslag, want het accent zal liggen op mooie (on)ontdekte karakteristieke details van de stad. Kosten: €15,-. Klik hier voor meer info.

What? Winterse Stadswandeling door D’Ouwe Stad
When? zondag 12 februari 2017 om 13:00 uur
Where? Beginpunt Kronenburgertoren en eindpunt café Demain

Have a foxy weekend!

FF-Avalon
Tekst: Avalon Diebels | Beeld: Umeme, Anneke Kersten via Unicef Nijmegen, Youtube, As We Speak

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed