Hey hey! It is #ManCrushMonday met Cas Leermakers!!!

Posted By Admin@LinkU / 12 februari 2017 / 2 Reacties

Dat Nijmegen op shop- en eetfront wat te bieden heeft moge duidelijk zijn. Maar wisten we ook al dat er heel wat mancandy rondloopt? In onze nieuwe maandelijkse rubriek #ManCrushMonday kijkt redacteur Avalon ze diep in de knappe ogen en vraagt ze (figuurlijk, maar wie weet ook letterlijk) het hemd van het lijf. Over werk, liefde, ambitie en de stad. Haar eerste date voor #ManCrushMonday is Zuidas-man by day en DJ by night Cas Leermakers (27). Sinds een paar jaar rekent hij zich tot trotse inwoner van Nijmegen en maakt Cas bescheiden furore als DJ The Love Doctor. Ze ontmoeten elkaar bij zijn favoriete koffiezaak: Philipse Koffie & Brocante. Bijzondere keuze, bijzondere man, zo blijkt.. Lees mee!

 

»VAN TILBURG NAAR NIJMEGEN

 “Dat was letterlijk en figuurlijk een ongelukje. Ik woonde in een dispuutshuis in Tilburg en een paar jaar geleden vloog daar op nieuwjaarsnacht de fik erin. Ik heb toen mijn spullen gepakt en ik ben bij mijn vriendin Anne in Nijmegen gaan wonen. Nu wil ik er niet meer weg.”

«LIEFDE VOOR DE STAD

“Toen ik hier kwam wonen kende ik niemand. Voor mij brak een lastige tijd aan. Mijn moeder overleed en ik vond moois in muziek. Ik raakte voor het eerst mijn platenspelers aan en zette mijn studie (Fiscaal Recht, red.) een tijd on hold. Tijdens een avond bij Credible ontmoette ik Davy Brands, een Nijmeegse DJ. Ik ging daar steeds vaker terug, speciaal voor zijn muziek, en zo leerde ik mensen kennen. Nijmegenaren zijn open en aardig, dat is uniek. Ook op cultureel vlak heeft de stad een streepje voor. Verfrissend, tegenover veel steden waar mensen er een individualistische levensstijl op na houden.”


»SUIT UP

“Ik werk nu al een paar jaar op de Zuidas bij Deloitte. Ook al heb ik mijn streken, ik blijf daar mezelf. Ik let er wel op dat ik professioneel ben, al wordt mijn rarigheid daar wel gewaardeerd.”

«THE LOVE DOCTOR

“DJ zijn is mijn passie, maar ik weet niet of ik daar ooit mijn werk van zou willen maken. Ik wil in het weekend gewoon mijn eigen ding kunnen doen en niets te maken hebben met spelregels. Omdat ik ermee om kan gaan als hobby heb ik ook vrijheid en dat vind ik het belangrijkst.”

»ONGEREMD

“Ik vind het heerlijk om mensen op stang te jagen. Op social media ben ik dan ook alles behalve serieus. Ik ga bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd live op Facebook. Eerst was dat voor de grap, maar omdat ik zag dat zoveel mensen aan het kijken en reageren waren bleef ik ermee doorgaan. Ik begin dan met een aankondiging waarin ik de raarste dingen zeg. Ik doe al mijn hele leven zo. Eerst praat ik en dan denk ik er pas over na. Ik ga wel alleen nog live als mijn vriendin niet thuis is. En ik snap ook wel dat mijn schoonmoeder me heeft ontvriend op Facebook…”


«ANNE»

“Ik vond Anne -toen ik haar voor het eerst zag- meteen een lekker wijf. Ik was een seconde later al verliefd op haar, maar zij zag mij in eerste instantie niet staan. Ik was een beetje dik (we’ve seen proof!, red) en een jaar jonger dan zij. Inmiddels zijn we al twaalf jaar samen. De basis van onze relatie is sterk, omdat wij elkaar niet willen veranderen. Zo is Anne ook mans genoeg om te dealen met mijn gedrag. Zij wordt daar wel eens over aangesproken, maar ook zij weet dat het een manco is van die ander om daar bij haar naar te vragen.”

V-DAY PLANS»

“Als ik op Valentijnsdag niet zou hoeven draaien zou ik pasta vongole maken voor Anne en een fles wijn opentrekken. Misschien een klein cadeautje erbij.”

»KOFFIETENTJES EN ANTIEK

“Ik ben gek op koffie drinken bij leuke zaken, zoals hier bij Philipse. Ik check dan ook even de antiekzaak next door, want ik houd wel van al die snufjes. Ik heb een vrouwelijke kant kun je wel zeggen, ja.”

 

 
«NIJMEGEN FAVORITES

Plaats 1 voor lunch in de zomer, Doornroosje voor de feesten, Credible voor alles, Flores om te eten en De Paskamer, 24/7 en Coef voor sneakers en kleding. Ik ga ook elk weekend langs het Vinylarchief in de stad. Ik koop denk ik zo’n 40 platen per maand.”

«QUOTE» 

“Ik heb geen quote to live by.  Het enige dat ik je kan geven: ‘Stiekem ben ik verliefd op iedereen!’.”

»AVALON OVER CAS

“Wat een lieverd! Cas is (tevreden met) zichzelf en dat siert hem. Dat ie een beetje vrouwelijk en atypisch is omarmt hij. Zo vraagt hij tijdens het interview of de gemberthee vers is en als het antwoord dan ‘Nee’ is, slaat ie ‘m gerust af. Tijdens de shoot met fotograaf Jurriaan blijkt hij een knap staaltje modellenwerk te kunnen leveren. En voor hij weer opstapt hangt hij de ‘Oprah’ nog even uit: Jurriaan en ik krijgen een The Love Doctor-shirt én hij geeft er ook een weg aan de FollowFox-lezers. Thanks for the date Cas! ♥ “


Tekst: Avalon Diebels | Beeld©: Jurriaan Huting

Volgende maand heeft Avalon haar 2e date in the pocket! Weet jij nog een leuke man voor #ManCrushMonday? Let us know!

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Comments are not allowed