What’s on this weekend – 17 t/m 21 februari

Posted By Admin@LinkU / 17 februari 2017 / 0 Reacties

Dit weekend is het all about coffee! Drink een goed gezette kop onder het genot van live muziek, geniet van een kunstige latte of probeer zelf de mooiste te maken! Voor de non-coffeelovers: no worries, voor jullie ook genoeg leuks! But first: coffee!

Movie-quiz-Villa-Lux

Film quiz night

Weet jij alles over wat zich afspeelt op het grote scherm? Stel een team samen – jij met je arthouse kennis en je vrienden met hun blockbuster weetjes-, en laat al je movie feiten vanavond in de filmquiz van De Villa zien.

What’s on? De Grote Movie Machine Filmquiz
When? Vrijdag 17 februari, inloop vanaf 19:30
Where? De Villa, mail voor tickets.

coffee-en-tunes-Fika

Coffee & tunes!

Het ultieme koffiehuisgevoel ervaar je naast natuurlijk goede koffie dankzij goede koffiehuis muziek. Jeanne Rouwendaal is een artiest die door Spotify in de ‘Barista en coffee tunes playlists’ geplaatst is en daardoor bekend is geworden. Fika is een van de laatste locaties in haar toer waar ze ons vereert met haar stem en gitaarspel.

What’s on? Jeanne Koffie en Concert Tour
When? Vrijdag 17 februari, 17:30 uur
Where? Fika, check de link voor info

Latte-en-de-Zatte-Nijmegen

De Latte en de Zatte

Combineer dit weekend je liefde voor het zwarte goud en het vloeibare goud bij de latte en de zatte, georganiseerd door Blommers koffie en First Things First. Eerder op de avond is er een latte art competitie, waar Barista’s uit Nijmegen hun kunsten vertonen. Wat later kun je een dansje wagen op de muziek van R&Kelly met een goed glas bier.

What’s on? de Latte en de Zatte 2017
When? Zaterdag 18 Februari, Latte 20.00 uur, Zatte 23.30 uur
Where? Honigcomplex. Aanmelders of toeschouwers klik hier.

Dekker-vd-Vegt-interieur

Signeersessie in het kwadraat

Kluun (Komt een vrouw bij de Dokter, de Weduwnaar) heeft een nieuwe roman, ‘DJ’, die je kunt kopen en laten signeren op zondag. Nog 2 euro over? Bemachtig dan ook het boek vol jeugd memories ‘Achtste groepers huilen niet’ en laat het signeren door de enige echte Jacques Vriens.

What’s on? Boek Signeren met Kluun en Jacques Vriens
When? 19 Februari
Where? Boekhandel Dekker van de Vegt

Yoga-Kula

Back it up!
Achteroverbuigingen zijn goed voor je wervelkolom, goed voor het verlagen van je stress levels en je algehele lichaamshouding. Bij Yoga Kula omarmen ze de achterovertuigingen dit weekend optimaal. Volg voor 25,- euro een workshop om met beleid en souplesse achterover te buigen, met behulp van Critical Alignment-technieken, hulpmiddelen en het hoofdstandbankje. Misschien ben je daarna meteen van je stijve rug af!?!

What’s on? Workshop Achteroverbuigingen
When? Zondag 19 Februari, van 10.30-13.00 uur
Where? Yoga Kula, aanmeldingen via info@yogakula.nl

 

Have a Fon-on weekend!

Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: FollowFox

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed