What’s on this weekend – 24 t/m 26 februari

Posted By Judith Sterkenburg / 22 februari 2017 / 0 Reacties

Knotsenburg bestieren niet echt jouw ding?! Relax… de stad hoef je ECHT niet te verlaten! Ga mee on the road met Toneelgroep Oostpool, sla je slag in de Kube en eindig de dag zonder polonaise in Brebl. Zondag is het chill- and funday bij de nieuwste hotspots in town! Happy weekend!

Theatergroep-Oostpool-On_the_road-fotocredit-Suzanne_Ophof

On the Road met Toneelgroep Oostpool

Hit the road zaterdagavond naar LUX voor het laatste deel van de drieluik-voorstelling over jonge mensen die in een roerig tijdperk op zoek gaan naar een andere manier van leven. Je gaat mee op roadtrip met Sal en Dean die op zoek gaan naar vrijheid in de breedste zin van het woord. Toneelgroep Oostpool laat je dus niet lekker lui achterover in je theaterstoel zitten, maar geven je ook zeker stof tot nadenken mee naar huis. Preview? Die check je hier.

What? Voorstelling ‘On the Road’ gespeeld door Toneelgroep Oostpool
When? Zaterdag van 20.30 – 23.00 uur
Where? LUX

Vintage-kilo-sale

Vintage shoppen

Zaterdagmiddag shop je till you drop, want in de Kube vliegen vintage items per kilo over de toonbank. Voor maar 15 euro (per kilo en met een minimum prijs van 5 euro) tover je je oude garderobe om tot vintage eyecatchers. In de 3 ton(!!!) aan kleding die er ligt, móet toch een kilo’tje of 2 (of 3, 4, 5…) te vinden zijn. Show je mooiste look in de Vintage Photobooth of speel mee met de bingo. Bijkomen van het shoppen doe je onder het genot van een foodtruck hap én muziek van de VinoKilo family-DJ’s.

What? Vintage Kilo Sale
When? Zaterdag van 12.00 – 22.00 uur
Where? De Kube

night-at-the-library-nijmegen-fotocredit-maryna-khomenko

Night @ the Library (uitverkocht)

Superspeedy vlogen ze de deur uit: de kaarten voor Night at the Library. Mocht je na onze eerdere oproep helaas geen kaartje hebben bemachtigd, probeer het dan via Ticketswap. Want wie wil er nu niet overnachten in een tent ‘at the library’?! Dolen tussen de boeken, luisteren naar en wijn drinken met schrijvers, dichters en muzikanten en het mooiste voor-het-slapen-gaan-verhaal horen: het kan zaterdagnacht allemaal. Om daarna met nieuwe inspiratie en een vers ontbijt wakker te worden.

What? Night @ the Library
When? Zaterdag vanaf 22.00 t/m zondag 10.00 uur
Where? Bibliotheek Nijmegen Mariënburg

draaitafelen

#draaitafelen: de niet polonaise-editie

Heb jij wél zin om te dansen zaterdagavond? En heb je géén zin om dat in polonaise te doen? Haast je dan naar Breble voor de ‘geen-polonaise-editie’ van #draaitafelen. De fijnste DJ’s begeven zich op het open podium en draaien soul, funky house en de nodige hiphop voor je.

What? #draaitafelen
When? Zaterdag van 21.00 – 02.00 uur
Where? Brebl

Zondag-donut-eten-bij-De-Wit-Wasserij

Sunday chill- & funday

En ‘the day after’? Relax! En geniet van:

⇒ Een mindfulness stilteochtend (van 10.00 – 13.00 uur) met Brenda Lelie. Aanmelden via info@brendalelie.nl

⇒ Heel veel (her)nieuw(d)e hotspots open! Ga langs. Kijk. Proef. Drink. En celebrate the weekend. Waar? Bij: de Firma 2.0, De Wit Wasserij Donuts & Bar en de nieuwe Brood op de Plank @ de Houtwerf!

⇒ Of scoor nog snel je ticket (maar 8 euro!) voor ‘Het Zusje van Debbie’s Big Birthday Bash’!


Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: Judith Sterkenburg, FollowFox, Maryna Khomenko, Suzanne Ophof

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed