Binnenkijken bij Hotel Nimma!

Posted By Admin@LinkU / 6 maart 2017 / 0 Reacties

Wat: hotel / restaurant / lounge / bar | Waar: Weurtseweg 478, Nijmegen | Big bosses: Mark Burgers en Wim Burgers (geen familie, red) | Styling: Anne Pröpper in samenwerking met de big bosses | Huisstijl & interactieve desk: de mannen van Superposition |

Nijmegen-West staat dankzij het HONIG-complex, de Kube, de Vasim en de Smeltkroes volledig in the picture bij inwoners en bezoekers. Er lekker slapen kan nu ook. Hotel Nimma, een fonkelnieuwe parel aan de voet van de Nijmeegse Oversteek, is een schot in de roos. Een paar uur voor de officiële opening ging redacteur Nadine alvast de bedden testen, het interieur bewonderen en prikte ze ook nog een lunchvorkje mee.

Hotel-Nimma-interieur

You can’t judge a book by it’s cover en bij Nimma is dit zeker het geval. Ooit was het pand een saai kantoorgebouw, toen een kraakpand en de plek voor (illegale) feesten: nu een hotel met een urban meets jungle look en feel, waar je naast logeren heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren.

Hotel-Nimme-ingang

Eenmaal de draaideur door word ik overvallen door een ‘it feels like home’-gevoel en ontdek de ene na de andere ultieme neerplof-relax-hoek. De originele bar is – net als de doorkijk naar het restaurant – opgebouwd uit oude zeecontainers. Deze vormen samen met andere ludieke interieur details (de watergolfjes in bijvoorbeeld het hotellogo) een knipoog naar rivier de Waal: de achtertuin van Nimma.

Hotel-Nimma-hoekje-receptie

De interactieve desk bij de receptie spuugt 24/7 actuele informatie; van het weer, tot de voetbaluitslagen of een persoonlijk Nimma-welkom. Dat we in een digtaal tijdperk leven, onderstrepen ze bij Nimma fijntjes door hun handige gasten-app. Hiermee kun je naast je drankje bestellen (heerlijk relax vanuit je bed!) ook de omgeving verkennen. Good digi-thinking guys!

Hotem-Nimma-restaurant

De styling is geheel volgens de laatste trends uitgevoerd en getuigd van een goed uitgedacht concept. Gerecyclede tafels, houten elementen, leren stoelen en veel groen; een interieur om jaloers op te worden!

Hotel-Nimma-kamer

Je #weekendgoals worden bij Nimma extra makkelijk gemaakt: verblijfopties zijn eindeloos. Het hotel huisvest 20 kamers en 7 appartementen, waar in totaal 79 gasten van hun welverdiende rust kunnen genieten. Van expats, stellen, groepen (ja echt!) tot zakenmensen, dagjesmensen en internationale studenten; voor iedereen is er wel een matching slaapplek bij Nimma te vinden.

Hotel-Nimma-hoekie

Of je nu voor een cozy, comfort of family kamer kiest, allemaal zijn ze comfortabel inclusief heerlijk bed (door de redactie getest!) en goed leesvoer (Donald Duckies!). Leuk detail: het hotel beschikt daarnaast over friends-rooms (6 persenen max, red) waar je met je vriendinnen/vrienden/collega’s/of het gehele voetbalteam kunt verblijven. “De laatste is ook de meest populaire en geboekte kamer tot nu toe”, aldus Joery Wildekamp, hotelmanager. Op de bovenste etage bevinden zich – met uitzicht over de drie Nijmeegse bruggen – de appartementen voor iedereen die wat langer van Nijmegen wil genieten.

Hotel-Nimma-lunch

De Nimma kaart? Verrassend en gevuld met zoveel mogelijk lokale producten. De lunchsalade? Een aanrader!

Hotel-Nimma-voorkant

Dat Nimma nét buiten de stad ligt is wat ons betreft geen probleem. Je parkeert gratis voor de deur, vanuit het centrum is het een gezonde walk en in de nabije toekomst is een kekke Nimma-fiets zo gehuurd. Nimma = 100% Nijmegen, so go check it out!

 

Tekst: Nadine Jansen | Beeld: Hotel Nimma/Emil Cobussen Photography en Nienke Meijs

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed