Hey Hey! It is #ManCrushMonday met Dominique Scholten!!!

Posted By Admin@LinkU / 19 maart 2017 / 2 Reacties

Dat Nijmegen op shop- en eetfront wat te bieden heeft moge duidelijk zijn. Maar wisten we ook al dat er heel wat mancandy rondloopt? In onze nieuwe maandelijkse rubriek #ManCrushMonday kijkt redacteur Avalon ze diep in de knappe ogen en vraagt ze (figuurlijk, maar wie weet ook letterlijk) het hemd van het lijf. Over werk, liefde, ambitie en de stad. Haar second date voor #ManCrushMonday is ex-N.E.C.’er én ondernemer pur sang: Dominique Scholten (28). Ze ontmoeten elkaar bij zijn favoriete plek in de stad: New Dutch. Vanaf het moment dat Dominique Scholten daar voet over de drempel zet worden vrouwenruggen gerecht en vliegen de hairflips je om de oren. Lees mee!

«GOLDEN BOY

“Ik heb vanaf mijn achtste serieus gevoetbald en had dus als klein jochie een heel ander leven dan mijn leeftijdsgenootjes. Tien jaar later maakte ik mijn debuut bij N.E.C.. Ik mocht het veld op en we speelden tegen Vitesse, absoluut een jongensdroom. Doordat ik met voetbal ben opgegroeid heeft het als verlengstuk van mijn opvoeding gediend. De beste versie van jezelf maken is het credo, zo leef ik nog steeds elke dag.”

«PLAN B»

“Mijn doel was om professioneel voetballer te worden en dan het liefst in the big leagues bij Ajax of Barcelona. De voortekenen waren goed, maar ik had veel last van blessures en kwam niet goed door. Ik ging spelen in een lagere competitie en dat was het mij op een gegeven moment niet meer waard. De voetbalwereld is ook vrij oppervlakkig. De gespreksstof in een kleedkamer is niet van niveau. Ik ben toen de topsport gaan combineren met een studie commerciële economie aan de Johan Cruijff Academie.”

»MET DE NEUS IN DE MARKETINGBOTER

“In mijn derde opleidingsjaar ben ik gevraagd om de solliciteren op een stageplek bij NOC*NSF. Ik sloot die stage uiteindelijk af met een 9,5 en ging later voor hen naar Rio. Ik bof enorm met al die kansen, al pak ik ze zelf ook heel gretig aan. Ik werk nu al een paar jaar met heel veel plezier voor NOC.”

«KNALORANJE

“Bij NOC vinden ze mij een teamplayer. Ik wil ook wel graag de baas zijn en ben op zoek naar veel uitdaging. Ik ben knaloranje, om in managementkleuren te spreken. Iets met rete-enthousiast en flink dominant. Ik streef naar succes en ga lekker op schouderklopjes.”

«ONDERNEMENDE MAN»

“Mijn werk bij NOC is maar een deel van wat ik doe. Ik heb nog een bedrijf dat voetbalactiviteiten organiseert voor kinderen (V.A.D.S.), ik heb een bedrijf met sportkleding en ik voetbal, coach en verzorg de opleiding voor voetbalclub Achilles ’29. Ik ben altijd bezig, ja.”

»VROUWELIJK SCHOON

“Dat je voetballer bent is iets magisch voor vrouwen, maar het gaat vaak puur om de status die daaraan verbonden is. Ik vond de aandacht zelf altijd leuk, maar vrouwen drongen zichzelf ook wel eens teveel op. Omdat ik zoveel werk vind ik het lastig om voor een relatie te kiezen en daarnaast neem je altijd een risico; het biedt je geen zekerheid. Dat vind ik lastig. Als ik moet zeggen wat ik het meest belangrijk vind in een vrouw is dat ze een eigen leven en eigen ambities heeft. Intelligentie vind ik het meest aantrekkelijk aan een vrouw. Ik houd ervan als je elkaar begrijpt en daarvoor weinig woorden nodig hebt.”

«EVEN DE STEKKER ERUIT

“Ik ga elk jaar met vrienden naar Ibiza. Omdat ik doordeweeks en in het weekend tot in de late uren met werk en voetbal bezig ben, ga ik dan een week lang ongeremd door het leven. Ik geniet dan ultiem van feesten en dansen met mijn vrienden. Nee, ik ben die hele week dan onbereikbaar voor de rest.”

»NIJMEGEN

“Ik ben geboren en getogen Nijmegenaar. Ik houd van de stad. Het is niet groot, maar je leert er wel altijd nieuwe mensen kennen. Wat leuke plekken betreft ga ik graag naar Nibbles en New Dutch om te eten en shoppen – wat ik graag doe! – doe ik bij De Tempel. Voor een feestje zul je me vinden bij Toon of Doornroosje.”

«QUOTE

“Make It Happen! Met hoofdletters. Ik begin bij nul en ik stop pas bij honderd, ik wil mezelf en anderen verbazen.”

«AVALON OVER DO»

“Misschien niet de golden boy waar hij vroeger zelf van droomde, maar absoluut een gouwe gast. Dominique Scholten is bescheiden en echt niet de ladiesman die je zou verwachten, maar jeetje wat mag de toekomstige mrs. Scholten in de handjes knijpen. Ik ben benieuwd wat voor toffe dingen hij nog gaat ondernemen. Alles behalve stilzitten in elk geval en dat – lieve dames en heren – is me toch een potje belangrijk. Enne, Do, krijg ik die Ibiza-tips nog van je? ♥”

Tekst: Avalon Diebels | Beeld©: Jurriaan Huting

Volgende maand heeft Avalon haar 3e date in the pocket! Weet jij nog een leuke man voor #ManCrushMondayLet us know!

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Comments are not allowed